|sâmbătă, iulie 22, 2017
  • Follow Us!

ȘPĂGI ECOLOGISTE! Mircia Gutău l-a uns bine pe șeful său Dănuț Pop! 

presedinte-PER-660x402 Danut Popa

Un şmecheraş de cafenea uns cu toate alifiile pozează în preşedintele unui partid de buzunar- dacă nu ştiaţi în România nu există 3 partide ecologiste, mici şi foarte mici încât încap într-un buzunărel.

Anonimul Dănuţ Pop vinde şi cumpără în calitate de preşedinte al Partidului Ecologist Român tot felul de iluzii celor care pun urchea să-l asculte- PER candidează singur în alegeri şi îşi face program de guvernare, sună o ştire pompoasă, PER susţine diminuarea cu 20 la sută a salariilor demnitarilor, altă ştire ciudată, sau una şi mai comică, mizăm pe 5 la sută în alegerile din iunie.

Finanţat din surse dubioase Partidul Ecologist l-a avut până în anul 2012 în structurile de conducere pe fiul magnatului George Constantin Păunescu, apropiat al lui Traian Băsescu şi al PDL.

Juniorul Păunescu a plecat repede din partid înnebunit de operaţiunile ciudate de frecat menta ale lui Dănuţ Pop şi, evident, după ce s-a săturat să bage bani în partidul de buzunar care nu a reuşit să facă nimic semnificativ la alegerile locale.

Astfel, Dănuţ a rămas fără gura de aer sub formă de euro şi gâfâie sleit de puteri prin Bucureşti purtând în spate scheletului unui partid care nu există decât pe hârtie.

Totuşi, Dănuţ ne-a anunţat că Partidul se bazează pe un candidat redutabil- este vorba de MIrcia Gutău – care va candida la Primăria Râmnicu Vâlcea după ce a încasat două condamnări definitive, cu închisoare pentru fapte de corupție. Pentru Dănuț Pop, Gutău este candidatul ideal! E normal să fie așa, Pop a gândit pragmatic și în interes personal. E firesc să fie așa, când îți iese ceva mai mult decât o ciorbă! Nu-i așa, domnule Dănuț Pop?!

Cam asta e povestea ecologiştilor din România, dacă tot vreţi să protejaţi natura aveţi grijă unde aruncaţi gunoaiele, nu vă lăsaţi păcaliţi de partide cu sigla verde şi pomişori asemenea firmelor de salubritate.

 

Leave a Response