Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a desemnat pe Dumitru Lovin consilierul său pe probleme organizatorice! ALDE Vâlcea va deveni o FORȚĂ în județul Vâlcea!

joi, 24 martie 2016

 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat azi, 24 martie, la Râmnicu Vâlcea pentru a-și lansa candidații din județul Vâlcea la alegerile locale. În cadrul conferinței de presă organizată la Sala Studio a Casei de Cultură a Sindicatelor, Tăriceanu a criticat din nou instituțiile de forță din România, care îngrădesc drepturile și libertățile cetățenilor:

Statul de drept este statul în care instituțiile sunt capabile să apere drepturile și libertățile cetățenilor, inclusiv libertatea presei. Aceasta este societatea occidentală de tip occidental, lumea liberă. NU cu serviciile în frunte și cu procuratura defilăm ca după modelul rusesc, al lui Putin. Și în Rusia se spune că e democrație, au și ei Parlament, au, chipurile, presă liberă, dar nu cred că acela este modul spre care vrem să ne îndreptăm. Acest lucru nu înseamnă sub nici o formă că fenomenul corupției nu trebuie combătut. Ba da, trebuie combătut, dar legal! Nu ce se întâmpă la noi, unde serviciile se transformă în organe de cercetare penală și fac treaba procuraturii. Cercetarea penală în toate țările e făcută de poliția judiciară și de procurori, nu de servicii, nu ne întoarcem înapoi, înainte de 89, la Direcția 6 din cadrul Securității care era responsabilă cu cercetările penale. Atenție ce facem în România! -  a afirmat președintele ALDE.

Referitor la Organizația Județeană ALDE Vâlcea, Tăiceanu a spus că:

Organizația este într-un efort absolut remarcabil de a acoperi toată suprafața județului, e o muncă complicată - structurarea organizațiilor, desemnarea candidaților la funcția de primar, listele de consilieri, desemnarea de observatori în secțiile de votare. E o muncă care necesită efort mult, dar e la Vâlcea o echipă care sunt convins că va face față. Mă bazez pe experiența celor doi copreședinți domnii Lovin și Boban. Mă bazez și pe domnul Remus Grigorescu, care se bucură de o notorietate foarte bună în municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, având în vedere buna experiență organizatorică a lui Dumitru Lovin l-am desemnat consilierul meu pe probleme organizatorice pe sudul țării, mai ales că dânsul cunoaște foarte bine zona și nu numai. Din experiența sa putem să le împărtășim și celorlalte organizații în această campanie electorală care nu se anunță deloc ușoară. 

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a confirmat jurnaliștilor vâlceni că la Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat un sondaj de opinie, în care Remus Grigorescu a fost foarte bine plasat în preferințele alegătorilor.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe