Un tanar din Valcea a sarit din masina IN MERS ca sa scape de politie. Ce s-a intamplat cu pasagerii

miercuri, 23 martie 2016

Caz uluitor intr-o comuna valceana, unde un barbat a pus in pericol viata a trei persoane, intre care doi copii, incercand sa fuga de oamenii legii.

Un tanar din comuna valceana Ghioroiu, care conducea o masina fara permis, a sarit din autovehiculul in mers si a incercat sa scape fugind de politistii care il urmareau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

"Miercuri dimineata, politistii din cadrul Politiei orasului Balcesti si Postului de Politie Ghioroiu au actionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere. In urma organizarii unui filtru(...) politistii au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism. Conducatorul auto nu a respectat semnalele politistilor si si-a continuat deplasarea, motiv pentru care echipajele de politie aflate in filtru au pornit in urmarirea autovehiculului. Barbatul aflat la volanul autovehiculului a fost recunoscut de politisti ca fiind G. Ion, de 28 de ani, din comuna Ghioroiu. In autovehicul se mai aflau o femeie si doi copii minori. Autovehiculul a fost urmarit pe o distanta de aproximativ 15 km, iar la un moment dat, conducatorul auto a redus viteza si a sarit din mers din autoturism, fugind", a precizat Teodorescu.

Autoturismul a intrat intr-un sant si s-a oprit intr-un gard. Persoanele care au ramas in autovehicul nu au suferit vatamari corporale, a mai precizat sursa citata.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, s-a stabilit faptul ca tanarul de 28 de ani nu poseda permis de conducere, iar autovehiculul nu avea polita de raspundere civila auto si inspectia tehnica periodica valabile.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, iar autovehiculul in cauza a fost imobilizat la sediul politiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe