E oficial: Dumitru Lovin, copreşedinte interimar ALDE Vâlcea, Remus Grigorescu - candidat la Primăria Râmnicului

marți, 22 martie 2016

Ziarul de Vâlcea a avut dreptate: Trei vicepreşedinţi ai PSD Vâlcea au demisionat marţi din funcţiile de partid, iar doi dintre aceştia vor să adere la ALDE, a declarat Dumitru Lovin, unul dintre demisionari, care este şi preşedinte al organizaţiei seniorilor social-democraţi vâlceni, scrie agerpres.ro.

"Nu ne-am regăsit în PSD, am încercat să avem un cuvânt de spus dar nu am reuşit. Am considerat că PSD este un partid care are suficiente resurse proprii pentru a aborda aceste alegeri. Remus Grigorescu şi cu mine am decis să continuăm alături de ALDE drumul nostru politic. Remus Grigorescu va prelua organizaţia municipală şi va fi candidatul ALDE pentru Primăria Râmnicului. Ne pare rău, dar nu am avut altă soluţie", a declarat Lovin.

Acesta a precizat că va prelua funcţia de copreşedinte interimar ALDE Vâlcea şi că, în cursul săptămânii, cu ocazia vizitei copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Remus Grigorescu va fi desemnat oficial candidat al ALDE pentru Primăria Râmnicului.

Cel de-al treilea vicepreşedinte al PSD Vâlcea care a demisionat, Adrian Buşu, a declarat pentru AGERPRES că îşi va înainta demisia din ambele funcţii, inclusiv cea de purtător de cuvânt al partidului.

"Îmi voi duce până la capăt mandatul de consilier judeţean, mai multe nu spun. Există viaţă şi după politică", a completat Buşu.

Situaţia din PSD Vâlcea a devenit tensionată în momentul în care, în urmă cu o lună, conducerea centrală a partidului a decis să-l numească pe fostul democrat-liberal Romeo Rădulescu drept candidat la Primăria Râmnicului, fapt care a generat un val de nemulţumiri şi demisii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe