Traian Băsescu: Partidele vechi nu mai sunt credibile, au devenit corupte! Candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este Marian Mirea

duminică, 20 martie 2016

Basescu Valcea

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat dumincă, la Râmnicu Vâlcea, că este nevoie de un partid nou, din cauza faptului că cele vechi și-au pierdut credibilittea și nu mai sunt văzute ca fiind de încredere. Potrivit celor spuse de el, partidele vechi au devenit corupte, și nu mai sunt văzute ca fiind soluții pentru viitorul țării.

"Ne trebuie un partid nou, pentru că cele vechi nu mai sunt credibile. Și la Mișcarea Populară, toate statisticile pe care le avem la centru arată că 85% dintre oameni sunt noi în politică și au crezut în acest proiect. Cei care au format primele organizații ale Mișcării Populare știu cât erau de singuri într-un sediu sau fără sediu. Mă uitam ieri la Târgu Jiu — 1.200 de oameni, la Turnu Severin — peste o mie de oameni într-o sală. Deja începem să devenim mulți. În momentul de față PNL, cu tot cu cei doi președinți ai lui, nu adună 500 de oameni într-o sală, ceea ce mie îmi arată că avem premise să devenim acel partid de care România are nevoie", a spus Băsescu.

Fostul președinte a mai spus că vechile partide și-au făcut treaba ăn țara noastră, atingând obiective importante, precum intrarea în NATO sau aderarea la UE, dar ele au devenit corupte pe parcurs. El a precizat faptul că noul partid va trebui să facă o politică fără corupție și fără compromisuri fundamentale.

"Eu nu spun că partidele vechi, partidele tranziției trebuie condamnate. Aceste partide și-au atins obiectivele fundamentale, strategice pentru România: țara este în NATO, este în UE, au fost obiective ale tranziției, dar România are nevoie de proiecte noi, iar aceste partide trecute prin febra privatizărilor, etichetate ca fiind corupte, fără încrederea electoratului, nu mai pot fi o soluție politică pentru România", a afirmat Băsescu.

El a continuat ideea, susținând cum ar arăta un partid bun pentru țara noastră.

"De aceea am crezut mult că trebuie să înființăm un partid nou care și-a dovedit deja vitalitatea, capacitatea de a lua voturi la testul alegerilor europarlamentare și reușea să treacă pragul și să trimită doi europarlamentari români în PE. Avem premisele unui partid politic, oameni care să vrea să facă politica într-un alt fel, fără corupție, fără compromisuri fundamentale și mai ales cu gândul la obligațiile pe care le au față de români", a spus Băsescu, la Râmnicu Vâlcea, la lansarea candidaților PMP din Vâlcea pentru alegerile locale", a încheiat fostul șef al statului.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este Marian Mirea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe