COMUNA LALOȘU SE PREGĂTEȘTE DE RĂZBOI!

duminică, 20 martie 2016

 

De ceva timp la hotarul cu localitatea vecină Făurești au apărut niște tranșee, dar nu vă speriați,nu se anunță război cu vecinii noștrii din Făurești, acele tranșee s-au dorit sau se doresc a fi șanțuri pentru scurgerea apei, dar după cum deja v-ați obișnuit cu lucrările primarului Costel și această lucrare este de tot râsul, o poți numi orice dar numai șanț nu, șanțurilor li se dă o formă trapezoidala sau pe rotund ori se taluzează pentru a nu se prăbuși pământul în sanțul abia săpat, dar dupa cum bine se observă pe imagini primarul Costel a făcut exact invers decât trebuia, și după câteva luni (4-5) pământul a luat-o la vale și "șanțurile"lui Costel in unele locuri sunt deja astupate.
Dar din punctul de vedere al lui Costel nu este nici o problema, că le mai sapă o dată că vin alegerile și îi trebuie și lui bani pentru campanie.
Aceste "șanțuri" sunt pe drumul din satul Ghindari, drum care după cum bine se observă pe imagini este distrus , arată jalnic acest drum este calea de legătură către biserica din satul Ghindari și către cele 8-9 locuințe care se află în satul respectiv.
Această cale de acces arată jalnic datorită faptului că este străbătut de mașinile de mare tonaj ale parcului petrolier Făurești.
Primarul de la Făurești le-a interzis celor de la parc să îi strice drumurile așa că cei de la parc au găsit înțelegere la Costel al nostru, că pe Costel nu îl interesează soarta cetățenilor și a drumurilor din localitate, pe el îl interesează soarta celor de la parc că doar sunt colegii lui din P.N.L. și trebuie ajutați ei și nu cetățenii din comuna Laloșu.
Colegi, colegi dar Costel nu a făcut acest lucru fără un interes anume.
Acum mai bine de doi ani cei de la parc i-au dat lui Costel o remorcă cu țevi, care au fost aduse în curte la stația de apă dar dupa 2-3 zile s-au evaporat de acolo si au apărut în curtea fratelui primarului Costel,dar și de acolo după alte câteva zile au dispărut ca prin minune, dar nu înainte de a fi tăiate în bucăți mai mici, după ce au fost tăiate au fost încărcate în duba lui Costel si duse au fost.
Unde?
Eu bănuiesc ,dar întrebați-l pe Costel poate vă spune el.
Și să mai zică el Costel că îl interesează soarta cetățenilor și a comunei, minte cu nerușinare, dacă l-ar interesa ceva comuna nu ar arăta jalnic cum arată în momentul actual.
Aaaa era să uit, pe Costel nu îl interesează decât de el. De cetățenii comunei și de dezvoltarea acesteia Dumnezeu cu mila.

Măru Marian-Leonardo Ion (postare facebook.com)12141069_189962968049876_3381200114451171947_o 12719448_189960338050139_6325240238784839685_o

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe