Paranoia, numele tău e Buican: Acuzații nefondate de ȘANTAJ la adresa foștilor polițiști Sărdărescu și Marin!

sâmbătă, 19 martie 2016

Gata, e clar! Buican va ajunge președinte! De salon, la Nr. 9! Cu siguranță, dacă i s-ar face un control psihiatric președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, nu ar ieși tocmai bine! La ultima conferință de presă pe politicianul tralala l-a apucat o criză de delirium tremens și s-a năpustit cu furie proletară asupra foștilor comandanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, Nicolae Sărdărescu și Florian Marin, actuali membri ai PSD:

Este de notorietate faptul că doi dintre foştii inspectori şefi ai I.P.J. Vâlcea s-au înscris în PSD. Una e să ai o opţiune politică şi să o manifeşti activ şi alta este să şantajezi şi să pui presiune pe alţi oameni politici folosind informaţii clasificate. Afirm răspicat, ca să nu existe dubii: foştii inspectori ai I.P.J. Vâlcea, care în prezent sunt membrii PSD, încalcă legea şi folosesc informaţii clasificate şi secrete în scop electoral. Merg în teritoriu şi ameninţă sau şantajează membri de partid ai PNL cu informaţii la care au avut acees prin prisma fostei funcţii de inspectori şefi ai I.P.J., a acuzat deputatul Buican, în plină criză de paranoia, fără a le furniza ziariștilor nici o informație concretă, care să-i dovedească afirmațiile.

Probabil că dacă cei doi foști polițiști s-ar fi înscris la PNL nu mai era nici o problemă.

Mai e puțin și lui Buican i se termină mandatul de parlamentar, inclusiv imunitatea la declarații politice, atunci se va alege cu niște procese de calomnie și i se vor solicita în instanță daune morale de câteva miliarde de lei!

Tiberiu Pîrnău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Paranoia, numele tău e Buican: Acuzații nefondate de ȘANTAJ la adresa foștilor polițiști Sărdărescu și Marin!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe