Șpârle și șopârle, 17.03.2016

joi, 17 martie 2016
  • Plecarea intempestivă a fostului senator Dan Niţu din fruntea ALDE Vâlcea a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar şi pe cei din conducerea formaţiunii politice repspective. Dacă stăm şi analizăm logic, am putea spune că plecarea din ALDE a lui Dan Niţu are oarecum legătură cu venirea în aceiaşi zi a „trioului de aur”, format din Remus Grigorescu, Adrian Buşu şi Dumitru Lovin. Gestul conducerii centrale a ALDE, de a-i aduce pe uşa din dos pe cei trei, a creat o adevărată stare de nemulţumire şi repulsie în rândul vechilor membri din conducerea partidului. Remus Grigorescu, Adrian Buşu şi Dumitru Lovin au procedat exact după „metoda” pantetată de Romeo Rădulescu cu PSD, fapt ce va duce la mai multe demisii în cadrul ALDE Vâlcea.

 

  • Avem confirmarea oficială că, după ce îşi va termina mandatul de primar interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei se va întoarce în fruntea firmei Edion. În administraţie, Ion Gigi Matei va rămâne doar un simplu consilier local, dacă Organizaţia Municipală PSD Râmnicu Vâcea îl va mai pune pe listele de candidaţi.

 

  • La mijlocul lunii aprilie, fostul primar Emilian Frâncu va reveni în sânul familiei, acasă la Râmnicu Vâlcea. Reamintim că, în urmă cu exact doi ani, Curtea de Apel București l-a condamnat pe inculpatul Emilian Frâncu la o pedeapsă de 4 ani închisoare și interzicerea, atât pe perioada executării pedepsei cât și pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

 

  • Primarul Constantin Cîrstina, de la Orleşti, poate candida pentru un nou mandat de şef al executivului local! De altfel, el a fost prezent, alături de alţi 64 de colegi de-ai săi, la lansarea oficială a candidaţilor PNL, la Vâlcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe