Deputatul Buican le face organizații ECOLOGIȘTILOR! Liberali, aveţi dovada trădării. Daţi-l afară pe Buican !

duminică, 13 martie 2016

 

Liberali, aveţi dovada trădării. Daţi-l afară pe Buican !Timpul de Vâlcea îi aduce deputatului Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, cea mai gravă acuzaţie posibilă pentru un lider: TRĂDAREA.

Scrie ziarul:

BUICAN „LUCREAZĂ” JUDEȚUL PENTRU GUTĂU

 

Surse de încredere ne-au informat că între Buican și Gutău există o înțelegere despre care puțini știu, iar cei ce știu preferă să tacă, pentru că Buican nu uită și nu iartă.

Miza intrării lui Gutău în PNL a fost aceea de a fi sprijinit de liberali pentru a pune mâna pe Primăria Râmnicului. Numai că, în urma scandalului declanșat de presa locală și centrală, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au fost nevoiți să se dezică de Mircia Gutău și să respecte statutul PNL. Astfel că Mircia a trebuit să-și găsească alt partid și s-a dus la verzi. Până aici, nimic nou sub soare.
Noutatea a apărut după ce Buican a fost văzut bătând județul, încercând să găsească oameni care să înființeze organizații ale Partidului Ecologist. Ceea ce înseamnă că înțelegerea dintre Gutău și Buican a rămas în picioare. Gutău, împreună cu ecologiștii lui, îl va sprijini pe Buican să câștige Consiliul Județean, iar Buican, împreună cu liberalii lui, îl va sprijini pe Gutău să câștige Primăria Râmnicului. Buican știe că are un candidat ”subțire” pentru Primăria Râmnicului, în persoana lui Grig Crăciunescu, care nu va avea nicio șansă în fața lui Gutău. De asemenea, mai știe că e înghesuială mare la Consiliul Județean și că are nevoie de sprijinul verzilor pentru votul decisiv. Cum verzii nu au avut niciodată o reprezentare corespunzătoare la nivelul județului, iar Gutău și Vețeleanu nu prea au trecere în teritoriu, Buican s-a angajat să-i întărească, făcându-le organizații de partid ecologist. Oare, liberalii știu că președintele lor, Cristi Buican, a devenit activistul numărul unu al altui partid?

Dacă aşa stau lucrurile înseamnă că Buican vrea voturi de la ecologiştii lui Mircia Gutău doar pentru a ajunge el preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, ceea ce reprezintă o gravă trădare faţă de liberali.

Este ca şi cum deputatul Costi Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, i-ar face campanie senatorului Dan Niţu de la ALDE, doar pentru a câştiga el preşedinţia CJ. Absurd.
PSD l-ar trage imediat pe tuşă, nu ar suporta o asemenea duplicitate.

Liberalii suportă ? Atât de perverşi au ajuns oamenii lui Buican, atât de laşi sunt liberalii adevăraţi ?

Electoratul liberal ce spune ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe