Șpârle și șopârle, 10.03.2016

joi, 10 martie 2016
  • Avem informaţii că la şedinţa Guvernului de miercuri, 16 martie, se va decide schimbarea din funcţie a prefectului Dumitru Cornoiu, la pachet probabil cu subprefectul Aurora Gherghina. Decizia a fost luată mai demult în culise de Guvernul Cioloş şi nu are nici o legătură că recentul scandal legat de Consiliul Judeţean Vâlcea. La nivel naţional, Cornoiu a rămas printre puţinii prefecţi din „vechea gardă” a fostului premier Victor Ponta. Lui Dumitru Cornoiu i se reproşează o anumită lipsă de transparenţă în activitatea Prefecturii, precum şi o oarecare „stângăcie” în colaborarea cu instituţiile deconcentrate din subordinea ministerelor.

 

  • Un cadou frumos oferit doamnelor şi domnişoarelor de 8 martie! Administratorul grupului de firme Antares, Dumitru Becşenescu, le-a oferit o masă festivă la un restaurant şi flori tuturor femeilor angajate în cadrul companiei Antares.

 

  • Se ştie de către toată lumea că celebrul lanţ de supermarketuri Kaufland va construi un al doilea magazin în Râmnicu Vâlcea, ce va fi amplasat în zona nord (vizavi de sediul Hidroelectrica). Însă, puţină lume ştie că respectivul teren a fost cumpărat de Kaufland direct de la... Petre Bădîrcea, directorul care a pus pe butuci firma de construcţii Conexvil. În urmă cu vreo 8 ani, Bădîrcea a cumpărat terenul în cauză pe un preţ de nimic şi l-a vândut acum la o valoare de patru ori mai mare decât investiţia iniţială. Având în vedere anvergura internaţională a Kaufland, se estimează că Petre Bădîrcea a încasat pe terenul respectiv peste 400.000 de euro.

 

  • Pentru a cincea oară în ultimele şase luni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director la Poliţia Locală. Concursul se organizează la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 5 aprilie 2016 (proba scrisă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe