Nesimțiții de la CEZ continuă să factureze clienţii în avans. ANRE: "Mergem şi îi amendăm din nou"

marți, 8 martie 2016

 

CEZ Vânzare Oltenia facturează în continuare consumurile estimate de energie ale casnicilor, deşi, în ianuarie, a fost amendată pentru această practică, potrivit economica.net. Cehii susţin că legislaţia este de partea lor, reprezentanţii ANRE afirmă că furnizorul riscă o nouă amendă.

CEZ continuă să-şi factureze clienţii în avans
Foto: economica.net

După ce a primit o amendă de 500.000 de lei de la ANRE şi a fost somată public să înceteze să introducă consumul estimat în factura totală de plată, furnizorul de energie pentru regiunea Olteniei, CEZ Vânzare Oltenia continuă practica facturării în avans.

Niculae Havrileţ, preşedintele ANRE, a declarat că CEZ Vânzare Oltenia este pasibilă de o nouă amendă. "Mergem şi îi amendăm din nou, apoi iar mergem şi îi amendăm. Şi tot aşa. Mesajul nostru către ei a fost clar, CEZ ne-a dat în judecată, vom vedea cui îi dă dreptate instanţa. Până atunci, noi putem să trimitem din nou Direcţia de Control din ANRE, pentru a vedea dacă ei respectă reglementările în vigoare", a spus preşedintele ANRE.

Citeşte mai mult pe economica.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Nesimțiții de la CEZ continuă să factureze clienţii în avans. ANRE: "Mergem şi îi amendăm din nou"”

  1. Cehii astia de la CEZ sunt din aceeasi gasca cu criminalii care l-au omorat pe liderul sindical de la Tweprom Iasi cu ceva ani in urma. Tot ei sunt cei care - dersi stiau ca nu au dreptate si au gresit - s-au judecat ani de zile cu o batrana amarata de la tara careia i-au trimis o factura de 150 milioane vechi!... Cehii astia sunt cei cruzi indivizi , nu le pasa de legile tarii noastre, pentru ca au platiti milioane de euro la politicieni inmfluenti care ii protejeaza! Sa vina DNA, sa faca lumina!...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe