Județul Vâlcea, batjocorit de liberali!

marți, 8 martie 2016

 

Încă din dimineaţa acestei zile, am urmărit ştirile şi comunicatele în care se arată căhotărârile prin care liberalii au reuşit să-şi desemneze un vicepreşedinte cu atribuţii de Preşedinte, în persoana domnului Gheorghe Păsat şi un vicepreşedinte în persoana domnului Romulus Bulacu, sunt ilegale.

Liberalii au adus judeţul Vâlcea într-o situaţie fără precent, aproape blocând instituţional judeţul prin repetate şedinte de Consiliu Judeţean prin care, până la urmă şi-au impus colegii de partid în conducerea administrativă a Vâlcii. Iată că acum, ceea ce noi spuneam, s-a adeverit şi hotărârile liberale au fost declarate ca fiind împotriva legilor în vigoare!
Dar asta nu este totul, pentru că liberalii au de răspuns la nişte întrebări extrem de grele. Din păcate, răspunsurile lor vor fi probabil politicianiste, însă judeţul Vâlcea va fi în mod devastator lovit de deciziile proaste şi modul haotic în care liberalii au condus Consiliul Judeţean Vâlcea.

Iată aşadar doar câteva dintre întrebările la care liberalii trebuie să răspundă:
• Ce se întâmplă cu proiectul « Mirajul Oltului – Extinderea infrastructurii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti » unde se pare că întârzierea lucrărilor poate aduce Consiliul Judeţean în situaţia dramatică în care va trebui să plătească valoarea integrală a proiectului, adică 34.981.301, 21 lei?

• Cum se face că, deşi au desemnat în conducerea CET Govora câteva zeci de directori, membri în Consiliile de Administraţie, AGA, etc., la CET se discută despre concedieri masive, probleme legate de aprovizionarea cu cărbune, anchete legate de derularea proiectelor şi punerea în pericolul intrării în insolvenţă a acestei unităţi vitale pentru judeţul nostru şi Platformă Industrială Sud.

• Se pare că şi la Spitalul Judeţean Vâlcea sunt probleme legate de finalizarea lucrărilor şi acesta fiind un proiect extrem de important, pe care administraţia liberală îl pune în pericol.
Indiferent de răspuns concluzia este una singură, pentru că în opinia noastră, «liberalii au dat judeţul peste cap». Din păcate, cei care suferă sunt cetăţenii afectaţi grav de modul dezastruos în care liberalii au condus Consiliul Judeţean Vâlcea şi instituţiile subordonate.

Ne întrebăm şi îi întrebăm: «Liberali vâlceni, aşa s-a facut voia voastră?!» Întrebăm asta pentru că la nivel instituţional se pare că liberalii au adus judeţul în colaps şi foarte aproape de faliment.

"Vom vedea şi motivaţia instanţei, însă ceea ce se întâmplă este extrem de grav pentru că judeţul este efectiv “în aer”. Deciziile pe care le-au luat liberalii frizează inconştienţa şi iată-ne în situaţia în care o instanţă desfiinţează practic hotărârile luate în acele şedinţe în care s-au comportat precum o “armată de ocupaţie”. Această “hoardă” de activişti în galben a votat hotărâri pentru ca liberalii să devină stăpânii judeţului.
Sunt de 14 luni stăpâni, iar judeţul este practic “în aer” din punct de vedere instituţional, administrativ şi economic” – declaraţie Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.


Biroul de Presă PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe