Șpârle și șopârle, 07.03.2016

duminică, 6 martie 2016
  • Aşadar, luni, 7 martie, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, îşi va anunţa intrarea în Partidul Ecologist Român, precum şi candidatura la Primăria Râmnicului din partea acestei formaţiuni politice. Pe site-ul PER este trecut deja numele consilierului local Eusebiu Veţeleanu ca lider al organizaţiei judeţene. Alături de Gutău, vor mai face pasul către PER consilierii locali Maria Bobeanu, Eusebiu Veţeleanu, Maria Carmen Preda şi Dumitru Ţârdea, precum şi consilierii judeţeni Doru Filip şi Petre Grigore. La nivel naţional, PER este condus de anonimul Dănuţ Pop, cel care a reuşit să îngroape partidul în ultimii 8 ani de „activitate” politică.
  • În timpul desfăşurării festivităţii de lansare a candidaţilor liberali din Vâlcea pentru alegerilor locale, şefa liberalilor, Alina Ghorghiu, era atât de „conectată” la eveniment încât a stat cu ochii... numai pe smartphone, ingorând total discursurile sforăitoare ale celor trei B (Buican, Bulacu şi Blaga). Un alt minus care se poate imputa organizatorilor a fost alegerea locaţiei: sala Consiliului Judeţean Vâlcea s-a dovedit neîncăpătoare pentru toţi invitaţii, astfel că alte câteva zeci de liberali au stat două ore direct pe scări, în picioare sau în foaier, totul sub un aer sufocant.

 

  • Fostul primar din comuna Ştefăneşti, Gheorghe Mitrache, a trecut cu „arme şi bagaje” în ograda Partidului Socialist Românesc (PSRO), condus la centru de Mircea Geoană. Ex-ediul şef din Ştefăneşti nu a venit cu mâna goală la noul partid, pentru că adus cu el 700 de membri de la PSD, ceea îl face redutabil să câştige bătălia electorală locală pentru Primărie la alegerile locale din 5 iunie.

 

  • Exact cum anticipa „şopârlica” în urmă cu o lună s-a întâmplat zilele trecute: doi primari din PNL au făcut pasul către PSD, nemulţumiţi de aroganţa şi tupeul deputatului Cristian Buican. Cei doi primari sunt Mihai Rusie din Sineşti şi Petre Iordache din Ocnele Mari. Avem însă informaţii că „hemoragia” nu se va opri aici şi alţi 4 primari liberali vor migra către PSD, ALDE sau chiar către Partidul Ecologist al lui Mircia Gutău. Anunţurile oficiale vor fi făcute în aceste zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe