|miercuri, iulie 26, 2017
  • Follow Us!

Conducerea PER încalcă STATUTUL pentru a se face PREȘ la picioarele fostului CONDAMNAT PENTRU CORUPȚIE, Mircia Gutău! 

presedinte-PER-660x402 Danut Popa

Înscrierea lui Mircia Gutău în Partidul Ecologist Român este NESTATUTARĂ! În statutul PER scrie foarte clar că persoanele care au săvârşit grave abuzuri sau nereguli în funcţii publice nu pot să fie membri ai acestui partid. Și-atunci cum de a acceptat conducerea națională a PER intrarea în partid a unui personaj multi-pătat moral și penal așa cum este Mircia Gutău?! Nu o spunem noi, ci judecătorii care l-au condamnat de două ori definitiv și irevocabil la închisoare pentru infracțiuni de corupție. Ce spuneți, domnule Dănuț Pop, președinte PER (foto)?

CAPITOLUL III : Membrii Partidului
SECŢIUNEA I: PREVEDERI GENERALE
Art. 3
Poate deveni membru al P.E.R. orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani, fără deosebire de rasă, limbă, naţionalitate, religie, sex, dacă îndeplineşte cumulativ, următoarele condiţii:
……………………………
4. Nu a săvârşit grave abuzuri sau nereguli în funcţii publice sau politice;  (- Procurorii DNA au demonstrat în două procese că Mircia Gutău a săvârşit grave abuzuri sau nereguli în funcţii publice, mai precis în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea pentru care vrea să candideze din nou la alegerile din vara acestui an, din partea PER!)
Art. 4
Nu pot face parte din P.E.R.:
………………..
2. Persoanele care au suferit condamnări penale prin hotărâre definitivă şi irevocabilă……… (Știe toată țara că Mircia Gutău a fost condamnat definitiv de două ori pentru infracțiuni de corupție și a ispășit și o pedeapsă cu închisoarea de câțiva ani!)
3. Persoanele compromise moral şi politic…. (Dacă faci închisoare pentru infracțiuni de corupție nu ești compromis moral și politic???)

Cine e Dănuț Pop, președintele PER:

Un şmecheraş de cafenea uns cu toate alifiile pozează în preşedintele unui partid de buzunar- dacă nu ştiaţi în România nu există 3 partide ecologiste, mici şi foarte mici încât încap într-un buzunărel.

Anonimul Dănuţ Pop vinde şi cumpără în calitate de preşedinte al Partidului Ecologist Român tot felul de iluzii celor care pun urchea să-l asculte- PER candidează singur în alegeri şi îşi face program de guvernare, sună o ştire pompoasă, PER susţine diminuarea cu 20 la sută a salariilor demnitarilor, altă ştire ciudată, sau una şi mai comică, mizăm pe 5 la sută în alegerile din decembrie, faţă de 3 la sută la alegerile locale.

Finanţat din surse dubioase Partidul Ecologist l-a avut până în luna mai în structurile de conducere pe fiul magnatului George Constantin Păunescu, apropiat al lui Traian Băsescu şi al PDL.

Juniorul Păunescu a plecat repede din partid înnebunit de operaţiunile ciudate de frecat menta ale lui Dănuţ Pop şi, evident, după ce s-a săturat să bage bani în partidul de buzunar care nu a reuşit să facă nimic semnificativ la alegerile locale.

Astfel, Dănuţ a rămas fără gura de aer sub formă de euro şi gâfâie sleit de puteri prin Bucureşti purtând în spate scheletului unui partid care nu există decât pe hârtie.

Totuşi, Dănuţ ne-a anunţat că Partidul se bazează pe un candidat redutabil- este vorba de Mircea Coşea, care va candida la Suceava- Coşea a fost deconspirat ca fiind ofiţer acoperit al Securităţii în Direcţia de Informaţii Externe- după ce a plecat din PNL şi s-a înscris în PDL Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii l-a albit pe Coşea şi a decretat că acesta nu a făcut poliţie politică deşi a lucrat pentru Securitate- o aberaţie mare cât Casa Poporului.

Cam asta e povestea ecologiştilor din România, dacă tot vreţi să protejaţi natura aveţi grijă unde aruncaţi gunoaiele, nu vă lăsaţi păcaliţi de partide cu sigla verde şi pomişori asemenea firmelor de salubritate  – aceasta este descrierea jurnalistului Silviu Mânăstire pe site-ul realitatea.net

 

One Response to Conducerea PER încalcă STATUTUL pentru a se face PREȘ la picioarele fostului CONDAMNAT PENTRU CORUPȚIE, Mircia Gutău!

  1. MIRCIA G. CATRE MARIANAG. :

    PRECUM, ODATA, PINGELICA O INTREBA PE „SAVANTA” LUI : „MAI E STATE”? (de vizitat, adica)
    TOT ASA, ACUM, DUPA CE MIRCIULICA, CA MOLDOVEANU’ IMPARTIAL, A BATUT PE LA POARTA TUTUROR PARTIDELOR, O INTREABA PE MARIANA : MAI E … PARTIDE ???

     

Leave a Response