Deputatul Buican ÎNCALCĂ cu tupeu LEGEA! FOTO!!!

marți, 1 martie 2016

Deputatul liberal Cristian Buican încalcă cu tupeu maxim legea! Marți, ora 11,45, Buican a parcat NEREGULAMENTAR - ILEGAL autoturismul proprietate personală - Dacia Duster cu numărul de înmatriculare VL 04 LOV - pe trotuarul din fața intrării principale a Consiliului Județean Vâlcea! Din fotografiile atașate la acest articol se vede clar că deputatul și-a parcat mașina fix în mijlocul trotuarului, iar trecătorii își fac cu greu loc pe lângă mașina mahărului liberal parcată ILEGAL!

Suntem curioși dacă Poliția Rutieră îl va amenda pe deputatul Buican?! Pentru că orice șofer ar fi parcat pe trotuar, la acest mod tupeist și sfidător, ar fi fost amendat fără drept de apel!

Legea interzice parcarea pe trotuar! Oprirea si stationarea unui autovehicul pe trotuar sunt interzise in mod expres de lege. Aceasta este regula generala: oprirea si stationarea pe trotuar este interzisa.

Singura situatie in care parcarea este permisa pe trotuar este atunci cand administratorul drumului (Primaria/Consiliul local/Consiliul Judetean/CNADNR etc) semnalizeaza prin semne de circulatie si marcaje locurile de parcare pe trotuar. Abia atunci, cand locurile de parcare sunt permise prin semne de circulatie, se aplica si reglementarea prin care se lasa un spatiu liber de cel putin un metru pentru pietoni. In această situație nu exista nici un semn de circulație și marcaj privitoare la locuri de parcare pe trotuare! Dimpotrivă, la nici doi metri de mașina deputatului liberal Cristian Buican era un semn, care atenționa că parcarea pe trotuar se sancționează prin blocarea roților sau ridicarea mașinii!

Situatia parcarilor pe trotuar este reglementata atat de Codul Rutier (OUG 195/2002 - cu valoare de lege), precum si de Hotararea de Guvern care aproba Regulamentul de Aplicare a Codului Rutier.

Buican masina parcare ilegala (3) Buican masina parcata ilegal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe