HCM Râmnicu Vâlcea a reuşit cea mai clară victorie din acest sezon: Constantin Ştefan: "Am vrut să înlăturăm orice suspiciune creată"

luni, 29 februarie 2016

 

HCM Râmnicu Vâlcea a reuşit sâmbătă, cea mai concludentă victorie a sa din acest sezon, spulberând în Sala Sporturilor Traian pe Măgura Cisnădie, scor 37-23 (24-12)!

 

La debutul lui Marian Joiţa în calitate de preşedinte, HCM a reuşit prima sa victorie la scor din actualul campionat, 37-23. Echipa vâlceană şi-a luat astfel o frumoasă revanşă pentru eşecul dureros suferit în turul campionatului, la Cisnădie.

La finalul jocului, tehnicianul echipei vâlcene, Constantin Ştefan a subliniat că, prin victoria de sâmbătă, orice suspiciune a fost înlăturată. ”A fost un meci important pentru noi, veneam după eşecurile cu Bucureşti şi Baia Mare, ne-am dorit foarte mult această victorie. Am câştigat cu un joc foarte bun, o diferenţă categorică, am vrut şi să ne luăm revanşa pentru meciul din tur şi să dăm la o parte orice suspiciune creată. S-a văzut că ne apărăm şansa corect în campionat, sunt un antrenor care îmi doresc performanţă, să câştig fiecare meci, echipa a înţeles mesajul care l-am transmis înainte de meci. Am arătat că putem fi în plutonul fruntaş prin consistenţa jocului avut, dar mai avem mult de muncă. Mai trebuie lucrat la mentalitate, seriozitate, trebuie să tratăm jocul cu concentrare maximă, timp de 60 de minute. Eu cred că potenţialul nostru este unul care să ne dea şansa să intrăm în primele opt echipe, sezonul viitor sigur se va juca cu play-off şi atunci va trebui să ne batem pentru locurile fruntaşe” a afirmat Constantin Ştefan.

După demisia fostului arbitru internaţional Toma Pleşa, tehnicianul HCM-ului, Constantin Ştefan, alături de Marian Joiţa au fost împuterniciţi de Consiliul Local să negocieze cu jucătoarele aflate la final de contract, dar şi cu cele vizate pentru un transfer în vară.
Cea mai bună marcatoare a jocului cu Cisnădie a fost centrul Vâlcii,  Ani Senocico, cu 13 goluri. ”Mă bucur enorm pentru această victorie,  a fost un meci aşa cum mi l-am dorit.  Am făcut şi multe greşeli în repriza secundă, când am revenit mai relaxate, dar am reuşit să ne concentrăm şi să ducem jocul la bun sfârşit, aşa cum trebuie. Urmează o pauză, toate meciruile care au rămas sunt foarte grele, ne rămâne să muncim foarte mult, să ne prezentăm bine şi să aducem cât mai multe victorii” a spus Ani Senocico.

Articol scris de Adi Georgescu, Rm.Vâlcea - prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe