Ursul politic Nițu îl va înghiți pe vulpoiul Buican!

sâmbătă, 27 februarie 2016

După ce baronul galben Cristian Buican s-a văzut cu sacii electorali în căruță, s-a debarasat de senatorul Dan Nițu ca de o măsea stricată. Trădarea este în ADN-ul politic al liderului liberal vâlcean. Toată Vâlcea știe că principalul susținător moral și financiar al lui Buican de-a lungul ultimilor ani a fost patronul SC DAMILA SRL, milionarul  Dan Nițu. Liberal cu tradiție în familie de peste 100 de ani, Nițu a fost de bună credință și a crezut în mâța blândă Buican.

După ce a urcat pe scările ierarhiei politice și a dat cu nasul în aranjamentele politicii bucureștene, plus ceva bănuți la teșchereaua de cioban, Cristian Buican a declanșat operațiunea de marginalizare a binefăcătorului său politic. Camarila de yesmeni buicănistă a acționat unitar și așa Nitu s-a trezit martor la căratul apei într-o construcție politică la a cărei ridicare a contribuit trup, suflet și economic. Hai să fim serioși, un partid fără bani nu are cum să facă performanță electorală! Bani pentru afișe, bannere, mese rotunde, întâlniri cu electoratul, deplasări în teritoriu, contracte de imagine cu presa etc.

Nițu nu e deloc băiat prost (politic vorbind!) așa cum l-a considerat Buican întotdeauna și, taman acum, în prag de noi alegeri îi trage covorul de sub picioare lui Buican, construind o nouă forță politică LIBERALĂ în județul Vâlcea: ALDE! Nițu nu o ia de la zero, are alături zeci de consilieri locali, dar și primari care îl vor urma! Pas cu pas, senatorul Dan Nițu va realiza o structură politică foarte bine închegată, mai ales în comunele din sudul județului, și ALDE va deveni cea de-a treia forță politică din județul Vâlcea.

Nițu dă dovadă, surprinzător pentru unii,  de o putere de muncă ieșită din comun, un fel de urs trezit din hibernare, și negociază la sânge cu cei mai bine cotați candidați la consiliile locale și la primării. Are sorți de izbândă în multe situații! Așadar, Dan Nițu se afirmă acum ca un politician adevărat, de calibru, ieșit de sub umbra lui Buican! Măiestria politică a senatorului se va vedea la alegeri, în iunie. După cum se mișcă lucrurile, ALDE are toate șansele să devină a treia forță politică în județul Vâlcea și să obțină un rezultat surprinzător de bun la Consiliul Județean Vâlcea! Cei 4-5 consilieri ALDE ar putea să decidă noua formulă de conducere la CJ, iar Dan Nițu are toate șansele să-i sufle funcția de președinte marelui său rival politic de-acum - Buican. Nu ne plictisim, trăim vremuri politice interesante. Urmărim cu interes mișcările de trupe. Dacă nu e pâine, măcar să avem circ!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Ursul politic Nițu îl va înghiți pe vulpoiul Buican!”

  1. "Daaaa" D-ul Dan Nitu a scapat din lac in put...a plecat de la UN TEMBEL si a ajuns in partidul unui MASONIST...ALDE-TARICEANU...ce crede el ca face cu tariceanu -absolut NIMIC...ce cacareaza masii a facut Tariceanu pt noi romanii cand a fost premier ? vaide-vaide......

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe