Șpârle și șopârle, 25.02.2016

miercuri, 24 februarie 2016
  • Sub titlul „Zvonuri false despre Pirelli”, fostul primar Mircia Gutău a postat un text pe Facebook, în care minte din nou de îngheaţă apele. Îi readucem noi în atenţie că investitorul străin Pirelli a venit prin 2006-2007, însă Gutău i-a dat afară din birou pe motiv că... nu există suprafeţe de teren în Râmnic suficient de mari pentru o astfel de fabrică. Este strigător la cer să spună astfel tocmai Gutău, cel care le-a oferit zeci de hectare de teren gratis sau pe sume mici „producătorilor” din Parcul Industrial Sud, adică amicii politici din fostul PD care şi-au deschis aici centre comerciale sau depozite. Apropos de candidatura lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicului, îi transmitem noi că ultimele două partide mici în care mai avea o speranţă i-au spus „niet” fostul primar: PSRO-ul lui Mircea Geoană şi anonimul partid PND.

 

  • Se aude că, în data de 3 martie, la Râmnicu Vâlcea vor veni cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Ghorghiu şi Vasile Blaga, pentru a participa la festivitatea de lansare a candidaţilor liberali din judeţ. Cu toate că este mai puţin de o săptămână până la acest eveniment, echipa Buican-Bulacu pare că pregăteşte o uriaşă „surpriză” conducerii centrale, deoarece NICI un candidat la primării, consilii locale şi judeţene nu a fost încă analizat şi validat de Organizaţia Judeţeană a PNL, nici măcar cei de la Râmnicu Vâlcea....

 

  • În data de 29 februarie, Consiliul Judeţean va organiza „concurs” pentru ocuparea funcţiei publice vacante de director executiv al Camerei Agricole Judeţene Vâlcea. Singurul candidat care s-a înscris la concurs este actualul director, Eugenia Bădele (soţia fostul director al Direcţiei Agricole, Florel Bădele, un apropiat al deputatului Buican). Examenul este de fapt o formalitate pentru Eugenia Bădele, având în vedere actuala majoritate din Consiliul Judeţean, însă mandatul dânsei va expira în luna iunie, când va veni o nouă majoritate şi o nouă conducere la CJ Vâlcea.

 

  • Anunţurile de „fată mare” ale lui Bogdan Pistol, cum că nu va candida la Primăria Râmnicului din partea ALDE, sunt de fapt simple „fumigene” destinate adversarilor politici... din sânul PNL Vâlcea. Este ştiută de toată lumea prietenia la cataramă dintre senatorul Dan Niţu (preşedinte ALDE Vâlcea) şi Pistolică, astfel că este evident că parlamentarul are nevoie de un om de încredere la Primăria Râmnicului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe