Șpârle și șopârle, 22.02.2016

duminică, 21 februarie 2016
  • Mutarea deputatului Romeo Rădulescu la PSD face parte din registrul tactic extrem de prost calculat de către imberbul parlamentar. Fără nici cea mai mică jenă, R.R. s-a dus direct la Bucureşti şi Parlament şi a negociat direct cu conducerea centrală a PSD (în special cu Liviu Dragnea), sfidând organizaţiile locale ale partidului din Vâlcea. În urmă cu 2-3 luni, a încercat acelaşi lucru şi cu PNL, însă n-a avut sorţi de izbândă. Dar, cum se spune în popor că „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”, îi transmitem noi deputatului Rădulescu că nu va avea nici o şansă la Primăria Râmnicului, asta petru că electoratul său tradiţional care a figurat în sondaje şi care i-a dat votul în 2010 este de dreapta şi nu are nici o treabă cu PSD. În al doilea rând, majoritatea membrilor PSD sunt nemulţumiţi de decizie şi spun că nu îl vor susţine în campania electorală ce se apropie. Deja, Ion Gigi Matei, Dumitru Persu şi Gheorghe Mihăilescu, nume sonore din PSD Vâlcea, au anunţat că fac un pas înapoi în politică. Spre exemplu, Dumitru Persu a recunoscut: „Mi-am depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Vâlcea. Dar pentru faptul că au procedat în mod nestatutar la desemnarea lui Romeo Rădulescu, nu pot să accept aşa ceva, pentru că altfel suntem toţi călcaţi în picioare şi luaţi de fraieri”.

 

  • Au venit primele date privind execuţia bugetului Consiliului Judeţean pe anul trecut, sub „domnia” integrală a baronului Gică Păsat. Gradul de realizare a veniturilor (72,7%), gradul de finanţare din venituri proprii (10%), gradul de autofinanţare (0,49%), gradul de autonomie decizională (17,43), gradul de dependenţă al bugetului local faţă de bugetul de stat (73,2%). Puţin, monşer Păsat, puţin!

 

  • CET Govora va organiza un concurs pentru ocuparea a două posturi de consilieri juridici în cadrul Compartimentului juridic. Concursul va avea loc în data de 29 februarie 2016, la sediul societăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe