Florin Brăgău, șeful PRU Vâlcea, candidează la Primăria Râmnicului

duminică, 21 februarie 2016

Ideea asta cu partidul lui Țepeș a prins pe Facebook.

Patrula lui Țepeș are foarte mulți fani.

Șeful patrulei în Vâlcea este Florin Brăgău, un tânăr de bun simț, extrem de inteligent și harnic.

Formațiunea politică se cheamă Partidul România Unită și are ca lider național pe deputatul Bogdan Diaconu. Desigur, sunt mulți care cred că Diaconu și al său PRU sunt cam excentrici.

Revenind la Vâlcea...

Sunt aproape sigur că Florin Brăgău va juca un rol semnificativ în campanie și va obține suficienți consilieri încât să poată negocia în fel și chip.

Atenție la Florin Brăgău Țepeș, care tocmai și-a anunțat candidatura la Primăria Râmnicului ! - scrie jurnalistul Gheorghe Smeoreanu.

„Să nu fim înţeleşi greşit. Nu avem nimic împotriva investiţiilor străine, dar ar fi păcat să spun aşa, ca noi românii să nu ne exploatăm singuri acest pământ. E de preferabil ca la tine în casă, tu să îţi faci invesţiile, nu să îţi chemi pe altul să îţi sape via, să îţi cultive porumbul, să-ti ude grădina. Pentru că tu nu obţii nimic, decât o plată pentru faptul că îţi face potecă prin curte. Însă produsul îi rămâne lui. Vă mulțumesc tuturor membrilor PRU Vâlcea pentru încrederea de a mă desemna candidatul PRU la Primăria Râmnicu Vâlcea. Vom demonstra că noi suntem singura alternativa politică onestă la dezastrul dinozaurilor PSD-PNL, cu un program concret pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea și pentru tot județul.UNIȚI VOM INVINGE!”, spune proaspătul candidat la Primăria Râmnicului, Florin Brăgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe