Perchezitii la Vâlcea intr-un dosar de evaziune fiscala

vineri, 19 februarie 2016


Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov a descins in 45 de locatii din Bucuresti si in judetele Olt, Botosani, VAlcea, Mures, Brasov, Vrancea, Sibiu si Giurgiu, in cadrul unui dosar penal de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 10 milioane lei. 27 de persoane au fost duse la audieri.
“La actvitati au participat politisti din toate judetele in care s-au facut perchezitiile, intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lAnga Tribunalul Brasov, in care se fac cercetari sub aspectul savArsirii infractiunii de evaziune fiscala, prin neinregistrarea de venituri si nedeclararea sursei impozabile si nefunctionarea la sediul social declarant.
De asemenea, au fost puse in executare 27 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri. Anchetatorii au stabilit ca in perioada noiembrie 2012 – decembrie 2014, administratorul unei societati comerciale din judetul Brasov „ar fi efectuat achizitii interne si intracomunitare de materiale diverse, fara a le inregistra in evidentele contabile. Astfel, societatea nu ar fi inregistrat venituri provenind din comercializarea marfurilor, prejudiciind in acest mod bugetul de stat cu 10.160.649 de lei“, se arata intr-un comunicat al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe