Romeo Rădulescu, candidatul oficial al PSD la Primăria Râmnicului!

miercuri, 17 februarie 2016

 

Biroul Permanent National al PSD a aprobat miercuri candidaturile pentru cinci primarii resedinta de judet, acestea urmand sa fie validate de Comitetul Executiv National. „Am aprobat, urmand sa supunem spre validare candidaturile pentru cinci primarii resedinta de judet” a anuntat Liviu Dragnea. În zona Olteniei sunt următorii candidaţi: Slatina - Emil Mot; Craiova - Olguta Vasilescu; Turnu Severin - Marius Crieciu; Targu Jiu - Florin Carciumaru; Râmnicu Vâlcea - Romeo Radulescu. Romeo Rădulescu a devenit de marţi membru PSD, anterior fiind deputat independent.

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, a spus că este o decizie luată peste organizaţia PSD de muncipiu şi cei de la centru să-şi asume rezulatele de la Primăria Râmnicului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments on “Romeo Rădulescu, candidatul oficial al PSD la Primăria Râmnicului!”

  1. Dl Radulescu a luat o decizie buna sa candideze sprijinit de PSD. Pana acum a fost singurul primar care a dovedit coerenta. Dl Gutau nu are bunul simt elementar sa lase ramnicenii in pace. Prietenii si cunoscutii au confirmat ca vor vota Romeo Radulescu. Sper sa castige Romeo Radulescu.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe