Super Mercato deschide magazin în Drăgășani!

marți, 16 februarie 2016

Odata cu deschiderea magazinului din Dragasani (lângă Magazinul Profi) miercuri 17.02.2015 incepe si super promotia cumperi ulei de minim 29 lei si primesti un detergent de rufe si un balsam! De asemenea am decis sa prelungim aceasta promotie si in magazinele Supermercato din Rm. Valcea.

Magazinul din Dragasani este gata !!!! Miercuri, 17 februarie, se deschide !!!! Va asteptam cu o super oferta valabila in saptamana deschiderii !!! Primesti cadou un detergent si un balsam de rufe de 2,5 litri fiecare daca cumperi o sticla de ulei de masline in valoare de minim 29 lei. Va asteptam !!!

 

In prezent, datorita stilului de viata alert, putine persoane mai au timp pentru a-si face cumparaturile, umbland prin magazine sau centre comerciale. De aceea, SuperMercato.ro a
decis sa creeze un nou concept de magazin online, cu o abordare originala pe piata romaneasca, aducand produse de calitate, care sa imbunatateasca stilul de viata al cumparatorilor, punand la dispozitia lor o varietate de produse autentice si diversificate, din Italia.

Produsele autentice sunt un element important al stilului de viata italian, reflectand mai ales cultura rurala si pe cea familiala. Accentul nu este pus atat pe complexitatea si rafinamentul unei culturi sofisticate, cat pe calitatea si respectul traditiilor. Daca te-ai gandit sa incerci stilul de viata italian, nu uita ca exista cateva elemente care nu trebuie sa iti lipseasca si pe care SuperMercato.ro ti le pune la dispozitie.

Te vei bucura de profesionalismul unei echipe orientate spre satisfacerea cererilor tale, pe care le vor onora intr-un timp foarte scurt, cu responsabilitate, promptitudine, eficienta si dedicare, De asemenea, firma noastra va fi mereu cu un pas inainte si va va pune la dispozitie cele mai noi produse si oferte.

Te invitam sa te bucuri de produsele noastre 100% autentice, si iti dorim o experienta placuta pe SuperMercato.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe