AFACERILE PENALE de la CET Govora ale baronului Buican și SPONSORULUI Paul Țuilă din Gorj! Băăăă, NU MAI FURAȚI!

marți, 16 februarie 2016

 

Baronul absolut al județului Vâlcea, deputatul Cristian Buican, și marioneta acestuia, președintele interimar al Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat, au încălecat SC CET Govora SA din Râmnicu Vâlcea, producător de enegie electrică și termică aflat în subordinea CJ. După ce au reușit prin manevre oculte să îndepărteze oamenii de bună credință de la conducerea CET-ului și au instalat indivizi patetici, fără coloană vertebrală, politruci dispuși să execute comenzile politice, acum Buican, Păsat și camarila căpușelor galbene DUC SPRE FALIMENT CET GOVORA, prin contracte PENALE!

Armășoiu, contract păgubos pentru CET

Eugen Armășoiu, politrucul instalat strategic în fruntea Direcției Achiziții Publice, fost administrator al unor societăți aparținând țiganilor din Drăgășani (cu cazier fiscal lung!!!) - a coordonat încheierea unui contract PĂGUBOS pentru CET! Este vorba despre achiziția a 90.000 de tone de cărbune (plus plata transportului!) de la o carieră privată din Gorj, care-i aparține unuia dintre băieții deștepți ai județului vecin, Paul Țuilă, cel care a  făcut milioane de euro din vânzarea de cărbune către RAAN Drobeta Turnu Severin. Această achiziție a fost realizată ÎN MOD DIRECT, FĂRĂ LICITAȚIE!!! În condițiile în care CET Govora are propriile mine la Berbești și Alunu, liberalii Buican și Păsat au decis să cumpere cărbune de la șmecherii din Gorj! Pentru că ei au hotărât! Directorii CET-ului și membrii Comitetului de Supraveghere sunt chemați aproape zilnic la Consiliul Județean pentru ORDINE! Normal, se apropie campania electorală și băieții au nevoie de cașcaval! De mult CAȘCAVAL! Unde sunt instituțiile statului??? De ce închid ochii la aceste afaceri prin care se sifonează MILIOANE DE EURO, banii unei societăți comerciale de stat?! 

EVAZIUNE FISCALĂ!!!

Pe surse am aflat că firma lui Paul Țuilă face EVAZIUNE FISCALĂ, toată lumea știe, dar nimeni nu ia măsuri! De ce, domnilor de la Poliția Economică Gorj și Vâlcea?! De ce nu controlați avizele de însoțire a mărfii, de la cariera din Gorj și de la CET Govora? Deținem informații, de la oameni de bună credință din interiorul CET Govora, că mașinile lui Țuilă pleacă cu câte 25 de tone de la Gorj și ajung la Râmnicu Vâlcea - CET cu: 45 de tone! Sunt folosite mai multe avize de însoțire a mărfii! Iar CET Govora, pentru că așa a ordonat Armășoiu, omul lui Buican, plătește cele... 45 de tone. Și șefa de la Aprovizionare a bătut palma cu această MAFIE! Normal, fără ea nu s-ar putea realiza INFRACȚIUNILE!

Cărbune de proastă calitate!

Mai mult decât atât, calitatea cărbunelui adus din Gorj este FOARTE PROASTĂ, randamentul energetic este unul foarte redus, fiind adus mai mult steril decât cărbune! Băieții deștepți au intervenit și aici! S-a ajuns până acolo încât șefa de la Laboratorul Calitate din CET să nu mai vrea să semneze documentele referitoare la calitatea cărbunelui. Așadar, cărbunele - pământ este plătit la prețuri exorbitante!

EXISTĂ DOCUMENTE, DOMNILOR POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI, ESTE DE-AJUNS SĂ MERGEȚI ÎN TEREN ȘI SĂ VERIFICAȚI! Întrebați oamenii de la CET, pe cei din eșalonul doi, nu pe corupții care conduc acum societatea! E foarte simplu, INTERVENIȚI ACUM, tăiați în carne vie, înlăturați căpușele politice de la CET Govora! 

Tiberiu Pîrnău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe