Șpârle și șopârle, 15.02.2016

duminică, 14 februarie 2016
  • Avem o veste (parţial) bună: în jurul datei de 1 martie se va deschide noua gară din Râmnicu Vâlcea! După patru ani de lucrări de modernizare în ritm de melc şi doi ani de termene depăşite, iată că a venit momentul ca vâlcenii să se bucure de o clădire a gării modernizate la standarde europene, cu peroane acoperite, dotate cu lifturi şi scări de acces către un pasaj pietonal subteran. Lucrarea a fost executată de controversata firmă Concefa din Sibiu, însă se poate spune că am avut... noroc la Râmnicu Vâlcea, pentru că treburile au mers mult mai rapid după ce în toamna anului trecut investiţia a fost transferată la o societate nou creată în cadrul grupului, dar fără să fie în insolvenţă şi fără datorii. Vizavi de noua gară a fost amenajată o parcare auto încăpătoare pentru autoturisme şi autobuze.

 

  • Consilierul local liberal Gheorghe Ioniţă (supranumit „Gică Contra”) ne-a trimis zilele trecute pe faxul redacţiei un „cearşaf” de drept la replică în urma articolului „Consilierii locali iresponsabili dinamitează bugetul Primăriei pe anul 2016”. Este evident că am greşit exprimarea din titlu şi trebuia să scriem DOAR despre consilierul local Gică Ioniţă, pentru că ceilalţi consilieri, indiferent de culoarea politcă, au votat pentru aprobarea bugetului, după numai câteva zile de la respingerea din Consiliul Local. Ar fi bine ca Organizaţia Municipală a PNL Râmnicu Vâlcea să facă o analiză mai drastică şi lucidă a candidaţilor pentru Consiliul Local şi nu ar mai trimite oameni de teapa lui Gheorghe Ioniţă, gata să... arunce în aer bugetul de care depind salariile a sute de angajaţi de la Primărie!

 

  • Sambata, 13 februarie 2015, Camera de Comert si Industrie Valcea a sărbătorit noua decenii de existenta. La evenimentul organizat la Teatrul Anton Pann din Ramnicu Valcea a participat si Alteta Sa Regala, Principesa Maria, cea mai mica dintre fiicele Regelui Mihai.

 

Din nefericire am putut vedea printre membrii AdunariI Eparhiale a Arhiepiscopiei Ramnicului, care s-a intrunit saptamana trecuta, si mai multi indivizi, care nu au nici o legatura cu cele sfinte, mai degraba cu cele penale! Oare care au fost criteriile in baza carora au fost numiti (alesi?) ipochimenii in acest for decizional al Arhiepiscopiei Ramnicului? Nu vrem sa dam nume... deocamdata... AVEM INCREDERE IN IPS VARSANUFIE, CA VA FACE CURATENIE SI IN ACEASTA STRUCTURA! DOAMNE AJUTA!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe