Mesajul prefectului Cornoiu pentru Buican: “Spune că e Dumnezeul Vâlcii! Nu-l ameninţ, dar va intra la analiză!”

duminică, 14 februarie 2016

dumitru cornoiu prefect valceaAflând că preşedintele PNL Vâlcea intenţionează să-l reclame din nou la guvern, cerând schimbarea sa din funcţie, prefectul Dumitru Nicu Cornoiu şi-a pierdut cumpătul. În opinia sa, Cristian Buican nu a făcut decât să conflictualizeze judeţul Vâlcea, comportându-se ca un Dumnezeu al locului. Mai mult decât atât, prefectul l-a avertizat pe Buican să aibă grijă cum se comportă, întrucât riscă să intre în atenţia unor autorităţi de anchetă. „Domnul Buican mi-a mai făcut o plângere penală pentru abuz, mi-a venit NUP. Nu stau de ceartă cu oameni cărora le place cearta. Nu ştiu de ce domnul Buican are această tendinţă. Nu am făcut un act către o anumită instanţă decât în baza prerogativelor pe care le am ca prefect.

Nu sunt pus de domnul Buican în funcţia de prefect, ci de primul – ministru. De ce nu l-a pus pe Buican?! Dacă era el deştept şi cum e foarte vocal, cum spune că e Dumnezeul Vâlcii în ultimul timp… Nu am nimic cu omul acesta, dar mi se pare că a cam conflictualizat Vâlcea. Nu trebuie să facă o politică agresivă, ci să facă ceva concret pentru Vâlcea. Să spună domnul Buican ce a făcut pentru Vâlcea de când este deputat!? După aceea, voi începe să am o relaţie de respect faţă de dumnealui. Să-mi spună ce a făcut pentru Vâlcea, în afară de întărâtat oamenii!? Spune că îmi face raport la ministru. A făcut şi la domnul Oprea, şi la domnul Ponta. Văd că nu s-a săturat de scris, dar scrie numai prostii! Să fie foarte atent ce face şi cum îi îndrumă pe cei cu care lucrează. Să fie foarte atent ce fac ai lui, să facă lucruri legale. Organele abilitate să ne ancheteze pe mine şi pe dumnealui, sunt foarte atente şi o să-şi facă datoria! Nu-l ameninţ, dar o să vadă şi dânsul că va intra la analiză!”, a avertizat prefectul.
Nu în ultimul rând, Dumitru Cornoiu a atras atenţia că împărţirea pe criterii politice a fondurilor Consiliului Judeţean este ilegală şi că Buican ar abuza de influenţa sa asupra conducerii CJ, prejudiciind astfel interesele unor comunităţi locale. „Cei care lucrează în administraţie nu trebuie să fie politizaţi. Când dă domnul Buican cu biciul în toţi să facă aşa cum vrea el, e treabă politică. Consiliul Judeţean trebuie să funcţioneze pe o structură administrativă. Ar trebui să folosească nişte criterii tehnice. Nu prea a făcut aşa ceva, din cauza domnului Buican, care este un consilier nu atât de priceput. Prin asta au pierdut deja un proces, când CJ a dat unor primării zero bani. Păi ăştia sunt banii domnului Buican sau ai PNL-ului?! De ce nu le-au dat nimic? Prin atacul făcut către primari, a atacat comunitatea. Ne permitem să facem aşa ceva? Este un abuz al unui deputat faţă de comunitate, îşi bate joc! L-au votat ca să-şi bată joc de ei? Şi mai spune că mă reclamă pe mine. Să mă reclame!”, a mai transmis, scos din sărite, prefectul Dumitru Nicu Cornoiu - scrie www.arenavalceana.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe