ȚIGANII BĂTĂUȘI fac legea la River Plaza Mall! Poliția spune că... l-a identificat pe agresor. Și?!

marți, 20 decembrie 2016

 

 

Un jurnalist vâlcean a semnalat recent într-un editorial un caz de o gravitate extremă! Pe scurt, un vâlcean a fost tâlhărit și bătut, ziua în amiaza mare, în incinta River Plaza Mall de o gașcă de țigani! Jurnalistul scrie că agenții de pază ai mall-ului nu au intervenit, iar polițiștii au spus că… nu e zona lor de intervenție?! În ce țară am ajuns să trăim, domnilor oameni ai legii? Chiar ne îndemnați să ne facem singuri dreptate?! Lipsa de siguranță în SPAȚII PUBLICE, lipsa de încredere în autorități le va da apă la moară partidelor extremiste și grupărilor paramilitare! Atenție! Nu suntem rasiști, nu-i discriminăm pe țigani, dar nu este prima dată când indivizi aparținând acestei etnii recurg la violență în River Plaza Mall, dar și în alte zone ale orașului.

Ca urmare a publicării în ediția electronică a acestui articol, Inspectoratul Județean de Poliție ne-a anunțat, prin purtătorul de cuvânt, că au fost demarate investigații pentru clarificarea acestei situații, fiind identificat deja agresorul, o persoană de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea. Conducerea IPJ Vâlcea ne-a asigurat că vor fi luate toate măsurile legale în acest caz. Să înțelegem că agresorul respectiv este în libertate la ora actuală și se plimbă, poate, prin mall-ul din Râmnicu Vâlcea?!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments on “ȚIGANII BĂTĂUȘI fac legea la River Plaza Mall! Poliția spune că... l-a identificat pe agresor. Și?!”

  1. asa se intampla cand ne pazesc prea multe organe...se lasa unii pe altii caci asa nu raspunde nimeni...politia municipala pe politia locala,politia locala pe firmele de paza,firmele de paza pe mascati,noroc ca pe aproape toti ii platim noi cei batuti,agresati,inghesuiti,scuipati,injurati,etc
    Credeti ca ii pasa cuiva?

  2. Mallul este plin de gunoaiele astea:parcheaza aiurea,arunca hartiile si pachetele goale de tigari pe jos,scuipa,sunt galagiosi,put,fura...ei sunt motivul pentru care nu-l mai frecventez de mult timp!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe