Bine aţi venit la «disco-frizerie»! Octavian Sârbu tunde și... dansează!

marți, 9 februarie 2016

Poftiţi în cea mai inedită frizerie din ţară! Octavian Sârbu, un fost fotbalist din Liga I, şi-a deschis un salon în care te tunzi şi dansezi. Aici, clienţii au parte de o atmosferă unică, iar angajaţii vin cu drag la muncă. Octavian a lucrat și la Râmnicu Vâlcea, la frizeria din River Plaza Mall.

La Octavian în salon uiţi de toate problemele. Nu doar că ieşi de acolo ferchezuit şi cu o tunsoare nouă, dar te mai şi relaxezi. Tânărul, care e fost fotbalist de Liga I, a vrut să-şi deschidă o afacere în care să îmbine munca cu distracţia. Aşa a apărut “disco-frizeria”, un salon inedit, situat la câţiva paşi de Piaţa Unirii, pe strada Maximiliam Popper. „Totul a pornit de la cele două pasiuni ale mele: ieşitul în club şi tunsul. Am jucat fotbal  la Alba Iulia şi Gloria Bistriţa. La Bistriţa tundeam jumătate de echipă“, ne-a spus Octavian.

Ca să-şi deschidă salonul a fost nevoit să-şi vândă maşina. A meritat însă. Acum are clienţi, dar şi cliente pe bandă rulantă şi toată lumea pleacă din salon cu zâmbetul pe buze. Şi n-ar avea cum altfel. Angajaţii lui Octavian par coborâţi de pe podiumul de modă şi îndeplinesc chiar şi cele mai sofisticate cerinţe în materie de tunsoare. Tocmai de aceea, domnişoarele  trec pragul salonului destul de des.

„Tundem, vopsim...eu de exemplu am luat chiar premiul 1 peţară, în 2008, la tunsoare şi culoare pentru femei la un concurs de specialitate”, ne-a mai spus tânărul. Ineditul abia acum vine. În timp ce sunt tunşi, clienţii ascultă muzică. Nu la radio sau tv, ci au parte de un DJ în toată regula, care mixează chiar în salon. „Mai avem şi DJ invitaţi speciali, din când în când. În general, sâmbăta se prelun-geşte distracţia. După care plecăm direct în club”, ne-a mai declarat Octavian.

Preţurile pentru un tuns pornesc de la 30 de lei şi pot ajunge până la 60 de lei, în funcţie de preferinţele clientului şi de munca depusă de angajaţi. (click.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe