HCM Rm. Vâlcea are o nouă conducere şi buget de 2,3 milioane de lei în 2016

luni, 8 februarie 2016

 

Consiliul Local Rm. Vâlcea a votat ca, până în vară, HCM să fie condusă de directorul sportiv Marian Joiţa şi antrenorul Constantin Ştefan. Prin la mijloc într-un război politic, Toma Pleşa, preşedintele echipei, şi-a depus demisia în urmă cu o lună şi jumătate, după care consilierii locali au votat suplimentarea bugetului. Primul contactat pentru postul vacant a fost Octavian Pripas, fostul coleg al lui Toma Pleşa de arbitraj, dar acesta a refuzat.

Bugetul a rămas acelaşi, de 23 miliarde lei vechi. ”La echipa de handbal HCM bugetul a fost aprobat, a rămas tot 23 miliarde lei vechi. Am propus ca, până în vară, HCM să meargă  cu directorul sportiv Marian Joiţa pe post de preşedinte interimar şi împreună cu antrenorul Fane Ştefan pe post de manager, să facă un lot competitiv, să negocieze cu jucătoare, se descurcă ei. Trebuie făcută o grilă de salarizare cu primă de obiectiv. În vară vom vedea cine rămâne preşedinte, trebuie un om care să cunoască bine acest sport, să ajute şi antrenorul, să reprezinte clubulul la FRH.” – spun oficialii de la Primăria Râmnicului

Tehnicianul Constnatin Ştefan spune că, pentru a negocia cu jucătoare, va trebui ca şi el să îşi prelungească contractul scadent în vară. ”Dacă se va oficializa ce s-a discutat în Consiliul Local, strategia este simplă şi firească. În primul rând, trebuie să vedem ce se doreşte, apoi trebuie ca eu să îmi prelungesc contractul, ca să pot să discut cu jucătoarele. Eu îmi doresc mult mai mult decât ceea ce reuşesc acum la echipă. Trebuie gândite un pic lucrurile în spiritul performanţei şi al rezultatelor, dacă vrei să faci o echipă sănătoasă şi puternică, trebuie să începi munca de acum, din februarie-martie. Este un lucru simplu pentru mine, cine nu îşi doreşte să joace pentru această echipă, este liberă să plece”.

Adi Georgescu, Râmnicu Vâlcea – prosoprt.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe