O fată de 14 ani, ABUZATĂ SEXUAL! Cinci persoane reținute pentru proxenetism și act sexual cu minori

vineri, 5 februarie 2016

In data de 27 ianuarie, in urma investigatiilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca minora V.I. de 14 ani, instituționalizată la Centrul de Plasament Ana din Râmnicu Vâlcea, a intretinut raporturi sexuale cu cinci persoane. Cercetarile au fost continuate de oamenii legii si in dimineata zilei de 3 febuarie, au dus la indeplinire opt mandate de aducere privind indivizi cu vârste cuprinse intre 17 si 54 de ani. Toti au fost audiati si in baza probatoriului administrat in cauza s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a cinci dintre acestia.  Pe surse am aflat ca minora era rezidenta unui centru de plasament pentru minori situatie in care se aflau  si alti patru participantii la abuzul savârsit. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de proxenetism si act sexual cu un minor in forma continuata cât si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora.

Comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea

La data de 27 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, victima fiind V. I., de 14 ani.
Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că B. Ion, de 27 de ani a invitat minora într-un apartament, unde împreună cu alte cinci persoane, dintre care patru minori, au întreţinut raporturi sexuale.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Astfel, în data de 03 februarie a.c., au fost duse la îndeplinire 8 mandate de aduce, faţă de 8 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci dintre aceştia, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu minori, dar şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


TEODORESCU ALINA ELENA - Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe