ANUNT PUBLIC privind decizia etapei de incadrare - proiect Reparatii si consolidare versant (zid de sprijin) pe DN7 km 163+200-163+280l”

vineri, 5 februarie 2016

 

 

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale Romania – Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova titular al proiectului Reparatii si consolidare versant (zid de sprijin) pe DN7 km 163+200-163+280l” propus a fi realizat in comuna Milcoiu  , judetul Valcea, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare  de catre APM Valcea , in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiectul nu se supune evaluarii impactului aspra mediului si nu se supune evaluarii adecvate.

1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fumdamenteaza pot fi consultate la sediul  Agentiei pentru Prorectia Mediului Valcea, strada Remus Bellu nr.6  Rm. Valvea , in zilele de luni-vineri intre orele 9.00-14.00 precum si la urmatoarea adresa de e-mail [email protected]

  1. publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt..

        

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe