Senatorul Dan Nițu a părăsit PNL și se alătură grupului ALDE

miercuri, 3 februarie 2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ
Senatorul de Vâlcea, Remus Daniel Nițu anunță că, începând de astăzi, 03.02.2016, nu mai este membru al Partidului Național Liberal și că se va alătura grupului ALDE din Senat.
„Mă despart cu greu de acest partid al cărui membru sunt de peste 25 de ani, dar decizia de a demisiona am luat-o în urma unei analize serioase a situației actuale din filiala PNL Vâlcea. Plec întrucât nu mă mai regăsesc în această structură politică. Vă asigur că nu există niciun conflict de natură pesonală cu niciunul dintre membrii PNL Vâlcea, doar că, din punct de vedere politic, viziunile noastre nu mai coincid. Consider că județul Vâlcea merită să fie condus de un alt tip de politicieni, corecți și fără interese personale.
Mă alătur echipei ALDE, singurul partid care, la momentul actual, reflectă cel mai bine valorile liberale în care cred și pe care doresc să le evidențiez și în Vâlcea. Mi-am propus să construiesc o filială puternică și îi învit să mi se alăture pe toți cei cărora le pasă de acest județ, de viitorul și de bunăstarea cetățenilor lui. Împreună putem construi această punte de legătură cu oamenii care au nevoie și vor o împrospătare a clasei politice”, a afirmat senatorul Nițu.
 
Biroul de presă al senatorului Remus Daniel NIȚU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe