Dramă în familia lui Adi de la Vâlcea! Nepoata manelistului, în stare gravă după un accident provocat în Paris

luni, 1 februarie 2016

Familia lui Adi de la Vălcea este în stare de șoc după ce nepoata manelistului a fost implicată într-un accident deosebit de grav produs în Paris. Tânăra se mai afla în mașină împreună cu un bărbat care conducea autoturismul. Acesta a fost supus de urgență unei operații pentru a fi salvat. 

Publicația Libertatea scrie că tânăra vâlceancă Roxana Dobrițoiu, supranumită inițial Beyonce de România datorită asemenării cu diva americană, a ajuns celebră în industria muzicală la scurt timp după ce s-a aflat că în spatele ei este nimeni altul decât Adi de la Vâlcea, celebrul manelist care îi este și unchi. Tatăl fetei, adică fratele cântărețului, este stabilit în Paris, acolo unde în urmă cu doar câteva zile Roxana a avut un accident de mașină foarte grav.

”Am facut accident cu masina și am ajuns la spital. Aveam amnezie, nu intelegeam ce se întâmplă, unde sunt, dacă vorbește lumea în franceză. Am trăit un coșmar. Sunt lovită peste tot. Șoferul, saracul, a fost operat, pentru că și-a fracturat piciorul, gâtul și coloana”, ne-a declarat Roxana.

Nnepoata manelistul și-a încercat norocul, în trecut, inclusiv la Vocea României, însă fără prea mult noroc. Tânăra a terminat Liceul de Artă din Ramnicu Valcea, iar acum urmează cursurile Universității Naționale de Muzică din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe