SENZAȚIONAL! Dracu și-a făcut partid și l-a pus președinte pe Buican de la Vâlcea!

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

 

Pe surse. Când dracul își va face partid, primul racolat va fi BuicanDe la o vreme, laberalulBuican de la Vâlcea se ocupă cu racolarea de primari de la PSD. Bravo lui, dracul a băgat de seamă și a decis că atunci când își va face partid, adică în curând, primul racolat va fi Buican.

 

Atașăm acestei știri un comunicat de presă de la PSD Vâlcea.

 

Gheorghe Smeoreanu


 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

“În şedinţa de vineri, 29.01.2016, a Consiliului Judeţean Vâlcea au fost luate decizii extrem de grave prin votul majorităţii PNL-PDL, decizii care nedreptăţesc profund comunităţile locale.

 

În afara analizei mele sunt nenumărate semnale în care presa prezintă explicit, cu titluri sugestive, modaliatea greşită şi abuzivă în care Consiliul Judeţean a repartizat banii în această şedinţă care va rămâne una de pomină în istoria instituţiei.

 

Banii publici ar trebui să plece în mod echitabil către toate comunităţile şi nu pe criterii politice. Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Consiliul Judeţean este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor judeţului Vâlcea.

 

Tot astăzi, 2 primari au fost prezentaţi la sediul PNL precum "trofeele de vânătoare", anunţând că vor părăsi PSD.

Să fie foarte clar! Astăzi au plecat de la noi un fost membru PNL şi un fost membru PC.

Cu toate acestea, întrucât cunoaşteam anumite aspecte ale unor discuţii purtate în subteranele politicii, organizaţiile au luat măsurile necesare astfel încât să ne reorganizăm rapid pentru desemnarea altor candidaţi.

Dacă primarii în cauză se duc după promisiuni de folosire a banilor judeţului ca momeală (presa prezentând iarăşi materiale mai mult decât explicite în acest sens) în interes politic sau electoral, cei care le promit astfel de lucruri vor suporta consecinţele legii.

Făcând un recurs la memorie, primarul de la Drăgoeşti a fost "pedepsit" de către cei de la PNL, în al căror sediu a fost astăzi, acum peste un an când i-au fost repartizaţi ZERO LEI pentru comunitatea lui tot într-o şedinţă de Consiliu Judeţean. Cei lângă care s-a dus acum şi-au bătut joc de comunitatea din Drăgoeşti, iar prin gestul său arată că este un om slab.

 

Şi domnul primar Dumbravă Gheorghe spunea, şi cred că avea dreptate, că a făcut degeaba campanie PNL pentru că nu a primit niciun ajutor de la peneliştii despre care, în urmă cu puţin timp, avea o părere foarte proastă, exprimată public de mai multe ori.

Şi unul şi celălalt au reprezentat pentru mine buni colegi pe care i-am sprijinit de fiecare dată când m-au solicitat, în condiţiile legii, şi care iată, astăzi au decis să îşi schimbe din nou opţiunea politică.

Ce să le urez?!... La mai multe?!

Electoratul va fi cel care va da decizia finală în ceea ce îi priveşte.”

 

 

Constantin RĂDULESCU
PREŞEDINTE
PSD VÂLCEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe