Dan Georgescu, patronul de la SC Govora SA, îşi supraînalţă averea cu bani de la CET Govora şi binecuvântarea asociatului Ludovic Zelici

sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Patronul societăţii de construcţii SC Govora SA din Râmnicu Vâlcea, Dan Georgescu, este prieten la cataramă cu actualul director general de la CET Govora, Ludovic Zelici. Această prietenie este mai mult decât evidentă dacă stăm şi analizăm lucrările  finanţate în ultimii ani de CET Govora, mai ales pe parte de supraînălțare depozit zgură. Nu-i acuzăm pe cei doi amici de nici o ilegalitate.

Mai mult ca sigur că SC Govora SA, o societate importantă din domeniul construcţiilor în judeţul Vâlcea, cu experienţa incontestabilă, dotată ireproşabil din punct de vedere tehnic şi al resurselor umane, şi-a îndeplinit cu brio obligaţiile din contractele antamate cu Consiliul Judeţean, instituţiile subordonate, dar și primăriile din județ sau din exterior. Dar este adevărat şi faptul că, mai mult ca sigur, şi alte firme de construcţii, la fel de serioase şi la fel de puternice, ar fi realizat fără probleme respectivele lucrări. Din păcate, patronii lor nu au beneficiat de privilegiul de a fi prieteni cu Zelici de la CET. Cine are noroc, are! Cine n-are… n-are, n-are! Ceea ce dorim să subliniem este aspectul (i)moral al prieteniei Zelici-Georgescu, concretizată în contracte de zeci de miliarde de lei. În legătură cu alte aspecte, există instituţii abilitate să-şi spună părerea. Nu credem că ar fi cazul.

Și totuşi, în ultimii ani, SC Govora SA câştigă, spre exemplu, pe bandă rulantă toate contractele privitoare la supraînălţarea compartimentelor de la depozitul vechi de zgură şi cenuşă CET Govora. Managerul Georgescu afirmă că această afacere nu-i aduce un profit prea mare. E posibil să fie adevărat. Responsabilii de la CET Govora spun că SC Govora SA vine de fiecare dată cu oferta cea mai bună, având în vedere că deţine o bază de producţie în apropierea unităţii economice de pe platforma industrială Sud a municipiului. De asemenea, pe surse, am mai aflat că Zelici ar avea chiar şi un birou la Govora SA, atât de des vizitează această societate. În vizită, cu probleme de serviciu?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe