Șpârle și șopârle, 28.01.2016

joi, 28 ianuarie 2016
  • În stilul său de maidanez de Perişani, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a aruncat mai multe „fumigene” la ultima conferinţă de presă a partidului. Acesta a spus că va trece de la PSD la PNL o armată de primari din Vâlcea, însă deocamdată doar primarul din Voiceşti este singurul care a făcut pasul oficial către liberali (primarul din Păuşeşti Măglaşi nu se pune la socoteală întrucât a plecat de la ALDE). Ziarul nostru are confirmarea oficială în urma discuţiilor cu primarii anunţaţi de Buican că vor „trăda” PSD-ul şi nici vorbă de o plecare către PNL. Vorbim aici de următorii primari care au spus răspicat că NU trec în barca lui Buican: primarul din Amărăşti - Constantin Drăghici, primarul din Dănicei - Dumitru Pirneci, primarul din Stoeneşti - Gheorghe Dumbravă, primarul din Stroeşti - Tudor Velcu Istocescu, primarul din Roeşti - Gheorghe Drăghici, primarul din Fârtăţeşti - Nicolae Voicescu. De fapt, totul a fost... o capcană întinsă lui Buican şi Păsat pentru ca primarii respectivi să obţină mai mulţi bani de la Consiliul Judeţean.

 

  • În mod cu totul abuziv şi ilegal, secretarul Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Dirinea, a fost văzut de mai multe ori mergând cu maşinile instituţiei în interes personal. Oare Curtea de Conturi doarme în papuci?

 

  • Zilele trecute, președintele României a semnat decretul privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant” la 783 de persoane din ţară. Numele consilierului judeţean PNL Ştefan Prală apare în anexa cuprinzând persoanele care, la propunerea Secretariatului de stat pentru recunoasterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, au obținut avizul Comisiei parlamentare a revoluționarilor din decembrie 1989.

 

  • Nea Gică Păsat, preşedintele interimar al CJ Vâlcea, a minţit de „a îngheţat apele” la postul TV de ştiri Digi 24. Fiind în direct marţi, Păsat a spus că CJ Vâlcea a alocat bani pentru Centrul de bătrâni din Bălceşti, însă la momentul respectiv nu exista în proiectul de buget pe 2016... nici un leu care să fie destinat azilului respectiv. De fapt, Păsat a furat startul campaniei electorale şi a vrut să fie „cocoş” la o televiziune naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe