Tanarul presedinte al echipei CSM Ramnicu Valcea, Bogdan Medrea, a decedat!

miercuri, 27 ianuarie 2016

medrea-bun

UPDATE / Conform surselor Sport Total FM, presedintele echipei CSM Ramnicu Valcea, Razvan Medrea, a decedat in urma cu jumatatre de ora, dupa o suferinta inceputa inainte de Anul Nou! Acesta se afla internat la Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”.

Revenim cu amanunte…

O stire absolut socanta a paralizat de luni seara fotbalul valcean. Tanarul presedinte al echipei CSM Ramnicu Valcea, fost arbitru, Bogdan Medrea (44 ani), este internat in stare foarte grava intr-un spital din Capitala.

Ceea ce parea saptamanile trecute o gripa puternica, a evoluat rapid, intr-un mod socant pentru toata lumea. De mai bine de o saptamana, seful clubului valcean, lider in seria de vest a Ligii a II-a, este pe mainile celor mai buni medici specialisti din Capitala, efectuand analize si tratamente. Totusi, in ultimele zile, situatia sa s-a inrautatit vizibil.

Conform portalului saptamana.net, oficialul nascut la Sighisoara a suferit mai intai un edem pulmonar si, apoi, un atac cerebral, fiind acum in coma indusa.

Clubul din Zavoi a primit o alta veste cumplita zilele trecute, cand fostul capitan al juniorilor A, Gabriel Rizea, s-a stins la doar 20 de ani. Acesta abandonase cariera de fotbalist si plecase in Germania, unde si-a pierdut viata in somn, fara ca motivul sa fie elucidat.

sptfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe