Șpârle și șopârle, 25.01.2016

duminică, 24 ianuarie 2016
  • În ciuda zonurilor vehiculate în ultima perioadă prin presă, fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, va candida din partea... UNPR la alegerile locale din vara acestui an. În aceste zile se poartă negocieri secrete între Mircia Gutău şi deputatul Dan Mazilu, mai ales dacă ţinem cont că fostul primar al Râmnicului are o bună relaţie cu liderul UNPR Vâlcea statornicită încă de la alegerile locale din 2012. Liderii de la centru ai UNPR deja au anunţat o iminentă ruptură de PSD, astfel că este deschisă o candidatură proprie a partidului la Primăria Râmnicului. Varianta „Mişcarea Populară” cade pentru Mircia Gutău, întrucât există prevăzut foarte clar în statutul partidului condus de Traian Băsescu că nimeni nu poate candida dacă are condamnări sau cercetări penale pentru corupţie!

 

  • Centrul social din Bălceşti mai are doar câteva săptămâni de trăit, iar principalul vinovat este chiar primarul Ion Curelaru. Ipochimenul respectiv nu a avut niciodată grija finanţării din bugetul local a respectivelor unităţi. Guvernul a finanţat mereu în ultimii 2-3 ani centrul social, dar acum, când se pune problema unui ajutor din partea Primăriei Bălceşti, Curelaru dă vina... tot pe Guvern. Îi putem da câteva exemple pozitive primarului din Bălceşti: oraşele Horezu şi Brezoi (localităţi cam de aceeaşi mărime cu Bălceşti) au spitale şi centre sociale proprii şi sunt finanţate şi susţinute cu succes de administraţiile publice din respectivele localităţi. Oricum, oamenii din Bălceşti sunt decişi să îl trimită definitiv la pensie pe Ion Curelaru la alegerile locale din vară.

 

  • În premieră pentru o instituţie din Vâlcea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vâlcea a semnat la finele anului trecut cu RCS-RDS un contract de furnizare energie electrică. Cel mai mare operator de cablu TV şi internet fix a devenit jucător pe piaţa energiei electrice în decembrie 2014 şi în doar un an a câştigat în ţară aproape 100 de contracte de furnizare de energie electrică pentru instituţii publice. Și Apavil SA are un contract asemănător cu RCS-RDS.

 

  • Președintele interimar al CJ Vâlcea, Gică Păsat, îl „carotează” la greu pe liderul PNL Cristian Buican. Păsat intenționează să rămână din iunie 2016 – președinte plin la CJ. În acest sens și-a pus în mișcare toate relațiile masonice! Buican, Buican, nici nu știi cât de mic începi să fii! În fața lui Păsat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe