FLORIN PIERSIC IMPLINESTE 80 DE ANI: BUCURATI-VA CA MAI CIRIPESC! IMI VINE SA MA IMPUSC!

duminică, 24 ianuarie 2016

In data de 27 ianuarie celebrul actor Florin Piersic va implini varsta de 80 de ani. Pentru a evita să pronunţe „80 de ani”, actorul preferă varianta „de 4 ori 20 de ani”.

„Mă întristează că trec anii prea repede. Nu pot să îmi imaginez că pe 27 ianuarie 2016 împlinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru că mi-e greu să spun 80. Că atunci când spun 80 îmi vine să mă împuşc, dar nu am gloanţe. Nu îmi vine să cred că au trecut anii aşa de repede”, spune Florin Piersic.

 „Eu am nevoie de spectatori, nu pot singur să stau în baie şi să vorbesc cu mine în oglindă? Ce să-mi spun? Că sunt frumos? Nu mai sunt de mult. Că sunt tânăr? Nu mai sunt de mult. În rest, luaţi-mă aşa cum sunt, bucuraţi-vă că mai ciripesc, că mai zic şi eu câte ceva”, a continuat maestrul, în interviul acordat RTV.

Maestrul şi-a adus aminte de cei care au plecat dintre noi, precum Marga Barbu, Sobi Cseh şi Dumitru Furfui, colegii săi de scenă şi de platou.

„Asta e durerea mea mare, că toţi martorii mei, profesional vorbind, toţi cei care au fost cu mine, care au râs cu mine, au lăcrimat cu mine, am împărţit cu ei extraordionar de multe momente pe care eu le stiu. Am atatea povesti despre fiecare. Nu mai sunt multi care am fost cu ei alături”, a mărturisit actorul.

Florin Piersic a jucat în peste 60 de filme şi nenumărate piese de teatru. Printre rolurile sale celebre se numără cele din Mihai Viteazul (1970), seria Mărgelatu şi Cuibul Salamandrelor.

stireazilei.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe