Cine sunt pensionarii cu contract de muncă la CET Govora?

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Societatea al cărei acţionar unic este CJ Vâlcea continuă să fie vaca de muls pentru politicieni sau rudele acestora!

 

Printre pensionarii cu contract de muncă la CET Govora se numără un consilier judeţean care face bani frumoşi din închirierea unor spaţii în Râmnicu Vâlcea și soţia prefectului de Vâlcea.
Ajuns consilier judeţean pe listele PP-DD, în 2012, tânărul Tiberiu Octavian Georgescu poate fi inclus fără rezerve în categoria aleşilor care „freacă menta” pe bani publici. În octombrie 2014, consilierul judeţean a fost angajat, în urma demersurilor întreprinse de fostul preşedinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, la CET Govora. Coincidenţă sau nu, Tiberiu Georgescu a primit un post de consilier pe probleme de comunicare, în Direcţia Generală, la scurt timp după ce a anunţat că va profita de „Ordonanţa lui Dragnea” pentru a deveni „independent”.
Deşi colegii săi de serviciu nu l-au prea văzut la muncă, Tiberiu Georgescu a încasat, doar în 2015, în jur de 24.000 lei de la CET Govora. Pe lângă aceşti bani, tânărul consilier încasează anual o indemnizaţie de peste 9.000 de lei de la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde s-a remarcat până acum doar prin tăcere. În cei aproape patru ani de când este consilier judeţean, Tiberiu Georgescu a vorbit doar câteva secunde, atunci când a depus jurământul sau când a anunţat că se abţine de la vot.

 

Tiberiu Octavian Georgescu, cel mai bogat dintre „independenţi”

Consilierul este unul dintre cei mai bogaţi aleşi judeţeni, acesta încasând anual, de la Ministerul Afacerilor Interne, o pensie de 23.000 de lei. Pe lângă aceste sume, Tiberiu Georgescu a realizat în 2014 venituri de aproximativ 8.500 de euro din închirierea unor spaţii şi apartamente în Râmnicu Vâlcea. Tânărul consilier deţine împreună cu soţia sa trei apartamente în Râmnicu Vâlcea, trei spaţii comerciale şi un garaj, toate aceste proprietăţi dobândite între 1999 şi 2015. De asemenea, consilierul a cumpărat acţiuni la OMW Petrom în valoare de 233.600 de lei.

Dan Liţă, pensionar din septembrie 2015

Deşi colegii săi de serviciu nu l-au prea văzut la muncă, Tiberiu Georgescu a încasat, doar în 2015, în jur de 24.000 lei de la CET Govora. Pe lângă aceşti bani, tânărul consilier încasează anual o indemnizaţie de peste 9.000 de lei de la Consiliul Judeţean Vâlcea, unde s-a remarcat până acum doar prin tăcere.

Soţia prefectului Cornoiu, contract de muncă prelungit

Printre pensionarii cărora li s-a prelungit contractul de muncă s-a numărat până de curând şi soţia prefectului Dumitru Cornoiu. Ligia Cornoiu s-a pensionat în data de 06.07.2014, dar a continuat să lucreze în CET Govora până la data de 31.12.2015. Având studii superioare, soţia prefectului de Vâlcea a fost încadrată pe funcţia de dispecer în cadrul Departamentului Termoficare Urbană. Pe lista pensionarilor angajaţi la CET se numără şi în prezent sindicalistul Constantin Dorobanţu, care a ieşit la pensie în data de 28.01.2014. Surse din cadrul societăţii motivează că acestuia i s-a prelungit contractul de muncă cu doi ani întrucât este implicat în proiectul de retehnologizare a centralei termice.

Sursa: saptamana.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe