SENZAȚIONAL! Placa zburătoare, invenţia uimitoare a unui VÂLCEAN plecat în SUA!

vineri, 22 ianuarie 2016

Placa zburătoare, invenţia uimitoare a unui român: Pentru prima dată de la crearea avioanelor, ArcaBoard prezintă o descoperire revoluţionară în domeniul transporturilor (VIDEO)

Un nou vehicul va revoluționa tansportul. ArcaBoard este un mijloc personal de zbor care reuşeşte să plutească, dar să şi zboare la o distanţă apropiată de sol timp și a fost inventatăd e un român.Dumitru Popescu, 38 de ani, este un proiectant român de rachete spațiale. Acesta s-a născut la Râmnicu Vâlcea și a fost student la Facultatea de Inginerie Aerospațioală  (a renunțat în anul III), cât și la cea de Teologie (pe care a absolvit-o), iar acum are o companie de profil cu sediul în New Mexico (SUA), scrie ZF.

Placa zburătoare, invenția revoluționară a unui român

Cu noua sa invenție, Popescu speră să revoluționeze domeniul transporturilor.

Zborul cu ArcaBoard durează doar 6 minute și este controlat cu ajutorul unui smartphone, dar românul și-a propus să perfecționeze sistemul astfel încă “fiecare persoană să zboare oricând, oriunde”.

Procesul de reîncărcare al ArcaBoard durează şase ore sau 35 de minute în cazul în care se foloseşte accesoriul ArcaDock (disponibil la un preţ de 4.500 de dolari).

“Pentru prima dată de la crearea bicicletei, a automobilelor sau a avioanelor, ArcaBoard reprezintă o descoperire revoluţionară în domeniul transporturilor. (...) Vom începe livrările ArcaBoard începând cu 15 aprilie 2016. Vom prezenta oficial şi alte aplicaţii şi planul de vânzări în cadrul unui eveniment organizat pe 4 feburarie, la Chicago”, a explicat pentru ZF Dumitru Popescu, CEO al Arca Space Corporation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe