Constantin Rădulescu: Nu ne sperie dezertările unor primari LAȘI! PSD Vâlcea merge înainte!

vineri, 22 ianuarie 2016

Buican Vatafu DediuTehnicile de presiune și intimidare de tip țărănist puse în practică de deputatul Cristian Buican dau roade! La conferinţa de presă de vineri, 22 ianuarie, Buican, plin de sine ca un cocoș înconjurat de găini, a apărut alături de doi edili care au candidat din partea PSD și PC: primarul localităţii Voiceşti, Florin Vătafu şi primarul comunei Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu. Cei doi primari au anunțat că vor candida la alegerile din iunie 2016 din partea PNL. Dacă la Alexandru Dediu, mutarea este una firească, transferul pesedistului Vătafu este unul surprinzător.

Pe surse am aflat că și alți primari social-democraţi şi-au anunţat intenţia de a părăsi PSD. Primarii din Amărăşti,  Şuşani, Voiceşti, Pesceana, Fârtăţeşti, Diculeşti și Valea Mare, ar fi curtați asiduu de liberali și ar intenționa să părăsească barca PSD.

Dupa ce a anuntat inca de anul trecut ca va pleca de la PSD din cauza lipsei de finantare de la guvernul ponta, și edilul Nicolae Voicescu a declarat ca este aproape de o despartire definitiva de social democrati. Primarul valcean mai spune ca nu este sigur la ce partid se va indrepta din luna iunie a anului viitor, insa anunta ca ar putea candida la alegerile locale si ca independent.

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-a declarat: Nu masuram caractere dar nici nu tinem pe nimeni prizionier! PSD Valcea merge inainte nu ne sperie dezertarile! Imi pare rau pt dl Vatafu mai ales ca inainte de sarbatori ne am despartit in conditii foarte prietenesti. Am fost de mai multe ori la dl Vatafu.... am fost impreuna in comuna am tinut legatura pe diverse probleme de partid si consider ca a luat o decizie gresita! PSD Valcea merge innainte si vom avea si aici candidat si structura politica asta chiar daca dl Vatafu a format acolo o puternica structura de campanie. Asta e situatie ... in unele zone vom avea pierderi in altele vom castiga. Stiu la ce muncesc si sunt convins ca vom castiga alegerile. Cei care ne lasa la greu si pleaca la alt partid vor fi evaluati de electorat! 

Deputatul PSD a spus că le pregătește o surpriză de proporții liberalilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe