Șpârle și șopârle, 21.01.2016

joi, 21 ianuarie 2016
  • Pe gerul năprasnic de afară, deputatul liberal Traian Dobrinescu a „spart gheaţa” şi a depus în Parlament prima interpelare de la începutul mandatului său (din 2012) până astăzi. Nu vă grăbiţi cu aprecierile pozitive al adresa parlamentarului pentru că respectiva interpelare... nu este creaţia doar a lui Traian Dobrinescu, ci ea aparţine şi altor 30 de deputaţi liberali şi se cheamă „Demersurile Guvernului României pentru susţinerea familiei Bodnariu”. Chiar şi aşa, deputatul Dobrinescu deţine tristul record al celor mai puţine interpelări şi întrebări depuse la Camera Deputaţilor.

 

  • Pe site-ul calitatespitale.ro se află o listă cu toate spitalele din România clasificate prin feed-backul pacienţilor care au completat chestionarul din portal. Fiecărui spital i se atribuie un număr de stele din cinci, în funcţie de gradul de satisfacţie al pacienţilor. Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea are 2 stele în aprecierea pacienţilor, 38% calitate-confort, 38% calitate-servicii, 46% calitate-personal şi clasificarea a III-a.

 

  • Spre ştiinţa primarului interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei: directorul Teatrului Ariel, Nicolae Poghirc, a „tras în piept” Consiliul Local la finalul anului trecut când a cerut aprobarea pentru a angaja o casă de avocatură care să reprezinte juridic teatrul în trei procese. Se poate verifica uşor că directorul Poghirc a minţit atunci când a spus că unul din cele trei procese în derulare este cu firma Renpress Serv. Litigiul respectiv s-a încheiat demult, încă din iunie 2015 (Tribunalul Vâlcea a respins cererea societăţii în cauză), astfel că este dubios din partea lui Nicolae Poghirc să vină după şase luni şi să ceară acordarea de asistenţă juridică pentru... un proces încheiat definitiv.

 

  • Austriecii de la Strabag au hotărât să demareze un control la filiala de la Vâlcea. Vom reveni cu amănunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe