Deputatului Cristian Buican nu-i place libertatea de exprimare! Ceaușescu era mic copil pe lângă Muican!

joi, 21 ianuarie 2016

Și alte publicații vâlcene de prestigiu ne dau dreptate, cînd afirmăm că președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, face presiuni asupra mediului de afaceri și primarilor vâlceni pentru a realiza contracte de servicii media cu cine vor mușchii lui de baron local, pe de o parte, și pentru a rezilia contracte, pe de altă parte:

Deputatul liberal Cristian Buican şi-a dat arama pe faţă. Nu de puţine ori el a fost acuzat de presa locală că se interpune în relaţiile contractuale ale mass-media cu instituţiile de stat şi firmele patronate de liberali de-ai săi, condiţionând relaţionarea. Evident, el a negat asta, dar nimeni nu l-a crezut. Directorii sau patronii cu sânge în instalaţii au recunoscut presiunile făcute de liderul liberal judeţean pentru favorizarea unor ziare sau dezangajarea altora. Acest lucru ne-a dat de gândit. Oare, Buican să nu ştie că un contract presupune acordul ambelor părţi semnatare şi că serviciile de media trebuie plătite? Cum să ceri unei societăţi comerciale cu acţionar majoritar de stat să nu-şi promoveze activitatea sau să nu informeze populaţia asupra unor stări negative sau pozitive în desfăşurarea activităților sale oferită consumatorilor? Dar uite că se poate! Considerând că ziarele sunt mai toate legate de mediul politic şi că, uneori, mesajele sale ajung distorsionat la marele public, Buican vrea „îndreptarea păcătoşilor”. Şi cum? Prin lipsirea de finanţare. Este singurul politician care gândeşte aşa şi rău face. Comite un atac la libertatea presei. Dacă el a ajuns la această concluzie, îl rugăm să se uite dimineaţa în oglindă şi să-l întrebe pe cel pe care-l vede oglindit, de ce s-a ajuns aici? Era o vreme când ziarele nu-i distorsionau mesajele şi toată lumea pupa Piaţa Independenţei. Dar, încet, încet, şi-a pierdut prietenii şi susţinerea. La liberali, este un blestem: toţi conducătorii – de granzi ce se cred – ajung precum Emilian Frâncu, adică, singuri pe lume, fără prieteni sau credibilitate. Atenţie, domnule Buican! - scrie în ultimul număr publicația Vocea Vâlcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Deputatului Cristian Buican nu-i place libertatea de exprimare! Ceaușescu era mic copil pe lângă Muican!”

  1. Nu numai buican si toate jigodiile ajunse in functii publice mai ales parlamentari cu totii se cred dumnezei (dumnezeul ma-mii lor de borfasi)si fac totul pentru ei si pupincuristii care ii sustin.Ei nu ii reperezinta pe cei multi si care au realizat avutia nationala din care se infrupta de atatia ani si critica regimul trecut de la care fura in conrinuare doar pentru ei. Hai romani sa punem mana pe topoare ca altfel nu se mai poate.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe