Președintele CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea, a suferit un atac cerebral şi este în comă

marți, 19 ianuarie 2016

rsz_medrea

Încă o ştire absolut şocantă a paralizat de luni seară fotbalului vâlcean. După decesul fundaşului Gabriel Rizea, în vârstă de doar 20 ani, tânărul preşedinte al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea (44 ani), este internat în stare foarte gravă într-un spital din Capitală.

Aflaţi în cantonament, jucătorii de la CSM s-au antrenat azi într-o atmosferă mai mult decât apăsătoare. Fotbalul, promovare, rezultate, nimic din toate acestea nu mai contează, important este doar ca Bogdan Medrea să revină lângă echipă, soţie şi băieţelul său.

Ceea ce părea săptămânile trecute o gripă puternică, a evoluat rapid, într-un mod şocant pentru toată lumea. De mai bine de o săptămână, şeful clubului vâlcean este pe mâinile celor mai buni medici specialişti din Capitală, efectuând analize şi tratamente. Totuşi, în ultimele zile, situaţia sa s-a înrăutăţit vizibil. Bogdan Medrea a suferit mai întâi un edem pulmonar şi, ieri, un atac cerebral, fiind acum în comă indusă, scrie prosport.ro sub semnătura lui Florin SCURTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe