TOPUL PRESEI VÂLCENE! Iată care sunt cele 5 ziare ADEVĂRATE din județ!

vineri, 15 ianuarie 2016

Ziarele care scriu pentru Vâlcea și vâlceni sunt puține, chiar foarte puține! Le numeri pe degetele de la o mână!

Pe lângă acestea mai există și nenumărate fițuici, așa-zise ziare on-line sau chiar tipărite într-un tiraj extrem de redus pe care nu le citesc nici rudele sau prietenii celor care le-au aruncat pe piață. Mai nou, orice ins (sau individă) căruia nu-i place munca trântește un blog online, trage de păr o apariție în print și zice că are un ziar și... hop în fața primarilor, oamenilor de afaceri, politicienilor, directorilor de instituții cu mâna întinsă la cerșit. Mai întâi la muncă, băieți și fete, și după aceea să aveți pretenții să primiți bănuți pentru ceea ce scrieți!

Un BRAND în domeniul presei se creează prin MUNCĂ, prin foarte multă muncă, prin ani de zile de TRUDĂ JURNALISTICĂ, prin articole bine documentate, anchete incendiare, texte care au puterea să schimbe decizii politice, dar și mentalități colective! În presa vâlceană există foarte mulți IMPOSTORI care mimează presa. Sunt niște păcălici în meserie! Când vă bat astfel de indivizi la ușă, dragi primari și directori de firme și instituții, arătați-le ușa!

Mai întâi trebuie să-ți creezi un nume în piață pentru a avea pretenții în piața publicitară! Ipochimeni, ziariști falși în presa vâlceană, sunt cu duiumul - ușor de recunoscut, ascultați-i cum vorbesc, citiți-le elucubrațiile!

Cum mama dracului să ai pretenția că ai un ziar și să obții publicitate când deții un blog de doi lei cu informații prăfuite, nu ai angajați, nu plătești taxe și impozite, nu ai ziarul la tarabe, să-l poată citi toți vâlcenii?! Unii cumpără trafic pe internet și zic că așa îi înșală pe cititori, dar se înșală amarnic! Acești oameni se mint pe ei înșiși, dar, mai ales, pe vâlceni!

Din punctul meu de vedere SINGURELE ziare care scriu pentru Vâlcea și vâlceni, ziare ADEVĂRATE sunt: Viața Vâlcii, Vocea Vâlcii, Ziarul de Vâlcea, Arena Vâlceană și Curierul de Vâlcea! Bineînțeles că pot să fiu acuzat de subiectivitate, dar lucrez din anul 1997 în presă și cred că am suficientă credibilitate când fac aceste afirmații! Iar cititorii de bună credință îmi dau cu siguranță dreptate.

Îl apreciez foarte mult pe jurnalistul Mihai Ionescu pentru talentul său ieșit din comun, dar mai are mult de muncit până să întipărească în conștiința cititorului vâlcean numele: Râmnicu Vâlcea Week.

Jos pălăria pentru ziaristul Gheorghe Smeoreanu, dar domnia sa joacă în altă ligă, cea națională, așadar nu-l putem raporta la presa vâlceană.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “TOPUL PRESEI VÂLCENE! Iată care sunt cele 5 ziare ADEVĂRATE din județ!”

  1. Mare adevar...Mai ales ca in ultimii ani asistam la pagini pline de comunicate de presa, fara ca datele sa fie completate cu informatii...si se intituleaza "jurnalisti"...

  2. CURIERUL DE RÂMNIC A IEȘIT DIN SCHEMA? DIN CE CAUZA, TIBY? ORICUM, EU LE UREZ COLEGILOR DE BREASLA MULT SUCCES! ȘI O RECOMANDARE: NU VA LASAȚI CUMPARATI! NUMAI BINE, TUTUROR! CU PRETUIRE, ELENA CÎRCEAG GOGIOMAN

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe