Situație DEZASTRUOASĂ la minele de la Berbești și Alunu! CET-ul va rămâne fără cărbune!

luni, 11 ianuarie 2016

Situație disperată la minele care aprovizionează cu cărbune CET Govora! Un inginer minier ne-a trimis această scrisoare:

Oare este aşa de greu să discutaţi direct cu personalul exploatărilor miniere de la Alunu şi Berbeşti şi să aflaţi că sunt oprite de câteva luni utilaje si linii de mare capacitate, că de pe aceste linii s-au luat şi se iau în continuare piese şi subansamble, deci şanse de ale mai porni vreodată sunt NULE.
Nu mai vorbim de faptul ca este caz penal descompletarea unor utilaje şi echipamente.
Utilajele miniere(alea care care mai sunt în funcţiune) merg la limita de risc, fără personal (lucrând sâmbăta şi duminica nu se poate asigura personalul), ca se merge la „rupere”, adică să se dea cărbune la „blană” căt se poate acum de moment, iar pe viitor – închiderea şi oprirea activităţii miniere în Berbeşti.Ce conducere competenetă vorbiţi domnule Păsat  de la Consiliul Județean, mai analizaţi un pic, împreună cu  politrucii din Consiliul de Supraveghere, sau aveţi oamenii d-voastră plasaţi unde trebuie?! Nu aude nimeni vocile liderilor sindicali Glomnicu Dorel sau Diaconu Costel care spun adevărul permanent?!Cum vă explicaţi faptul că, se iau oameni de la Alunu (odată cea mai buna si de viitor unitate!), se ţin oprite utilaje la Alunu si oamenii se mută la Berbeşti?!?Marele noroc al CET-ului a fost ca pe luna decembrie, a fost timp bun, că dacă ar fi plouat sau nins, ar fi intrat toţii în spital de groază – nu ar fi primit nici jumătate din cărbunele din Berbeşti.Treziţi-vă oameni buni si recunoasteţi realitatea macar acum si faceţi ceva urgent….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Situație DEZASTRUOASĂ la minele de la Berbești și Alunu! CET-ul va rămâne fără cărbune!”

  1. Mare adevar spun ce doi "domni" susmentionati. Nici sub juramant nu vor spune adevarul. Hai sa ne facem reclama pozitiva si noi, poate mai sunt persoane care nu ne cunosc si chiar o sa creada.

  2. Eu locuesc in zona si este foarte adevarat ce scrie in reportaju de mai sus, plus de asta angajari se fac numai daca ai terenuri in zona sau daca ai rude la conducere, carbune se fura ca-n codru , role , benzi , motorina etc... mergeau masinii pline cu fier la centru de fier vechi, sa furat cat sa putut si de reconditionat nu sa reconditionat nimic, Rusine celor de la conducere . In cativa ani osa se inchida si astea tata este maistru de 30 de ani si se lucreaza foarte greu ca nu au echipamentele necesare trag pe saraci oameni le da sa scoata carbune la norma, nu-i intereseaza daca merg utilajele sau nu, deasta sau intamplat si atatea accidente.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe