Lider PNL, anchetat pentru evaziune fiscala de 1 milion de euro

vineri, 8 ianuarie 2016

pnl nou sigla
Un lider PNL este anchetat de DIICOT pentru evaziune fiscala de un milion de euro. Procurorii au efectuat deja perchezitii la firmele acestuia, dar si la domiciliul sau. In final au dispus sechestrul asigurator pe 14 masini si 9 case.

Liderul PNL vizat este Gabriel Bulumac, secretar general adjunct al PNL Teleorman. Pe surse am aflat că în cauză este cercetat și un liberal vâlcean, membru al BPJ al PNL Vâlcea!

Poliţişti şi procurori D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 17 percheziţii, pe raza judeţelor Teleorman, Ilfov, Constanţa şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 4.500.000 de lei prin infracţiuni economice în domeniul comerţului cu băuturi alcoolice, scrie teleorman24.ro.

Au fost vizate firmele de distribuție deținute în Alexandria de familia Bulumac. Potrivit procurorilor, firmele au fost implicate într-o schemă infracțională prin efectuarea unor operaţiuni financiare fictive. Unul dintre cei verificați de DIICOT, Gabriel Bulumac, este secretar general adjunct al PNL Teleorman.

Miercuri, "poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat 17 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Teleorman, Ilfov, Constanţa şi a municipiului Bucureşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Patru persoane sunt bănuite că, în perioada 2010 – 2014, în calitate de reprezentanţi legali ai două societăţi comerciale care aveau ca obiect de activitate comerţul cu băuturi alcoolice, din municipiul Alexandria, ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul săvârşirii de infracţiuni economice”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Teleorman.

Potrivit informațiilor adunate de DIICOT, pe parcursul derulării activităţii infracţionale, grupul ar fi fost sprijinit de alte persoane, în calitate de asociaţi, administratori sau împuterniciţi ai altor 10 societăţi comerciale din Bucureşti şi Ilfov, cu un comportament de tip „fantomă”.

Prin efectuarea unor operaţiuni financiare fictive, cei în cauză s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale cu 4.520.471 de lei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 2 laptopuri, 2 hard – disk – uri, 5 stick-uri de memorie, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie în cauză.

De asemenea, pentru recuperarea prejudiciului, au fost puse în executare 18 mandate de aducere şi au fost aplicate sechestre asiguratorii asupra a 14 autoturisme şi a 9 imobile (case şi terenuri) deţinute de cei în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe