Florin Zamfirescu a incasat o bataie strasnica de la parinti! A plecat cu pluta pe Olt dorind sa vada Dunarea, iar parintii au crezut ca s-a inecat in rau!

vineri, 8 ianuarie 2016

 

Indragitul actor a interpretat magistral roluri atat in filme si piese de teatru, cat si in telenovele cum ar fi productia “Inima de tigan”.
Florin Zamfirescu este unul dintre actorii vocali ai Romaniei si nu se sfieste sa isi spuna parerea despre principalele evenimente ale zilei, chiar daca, de multe ori, opinia lui se opune vehement deciziilor luate de reprezentantii statului.Barbatul a desfiintat de multe ori hotararile politicienilor care i s-au parut nedrepte si, nu in ultimul rand, a condamnat modul in care sunt tratati actorii autohtoni. Ei bine, cand vrea sa se deconecteze de la realitatea cotidiana dura, protagonistul nostru isi aminteste de copilarie si “evadeaza” in perioada in care nazbatiile lui l-ar fi facut chiar si pe “Nica” sa roseasca.

Zamfirescu a povestit de curand una dintre ispravile in urma careia a incasat o bataie pe care nu o va uita niciodata. Dornic sa vada Dunarea, actorul si cativa prieteni ai lui si-au construit o pluta si au plecat pe Olt, de la Calimanesti, hotarati sa “navigheze” pana la fluviu. Dupa 18 kilometri, pe la Ramnicu Valcea, rapusi de foame, de frig si de oboseala, copiii s-au lasat pagubasi, au abandonat pluta si au cautat un mijloc de a se intoarce acasa cat mai repede.Florin Zamfirescu a interpretat rolul unui arab influent in serialul "Iubire si Onoare"

Desculti si istoviti, au oprit o rata, dar soferul nu a vrut sa-i lase sa urce pentru ca nu aveau nicio letcaie. In tot acest timp, parintii aventurierilor treceau printr-o drama dupa ce gasisera hainele acestora pe malul raului - scrie wowbiz.ro. Ei bine, dupa ore intregi de mers pe jos, plini de noroi si epuizati, temerarii s-au intors acasa. Dorinta lor de a se bucura de o masa calda si un somn lung nu avea sa se indeplineasca insa atat de repede. Baietii au primit, mai intai de toate, o cotonogeala strasnica de la parinti si abia dupa aceea au avut parte de masa calda la care visau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe