Șpârle și șopârle, 07.01.2016

miercuri, 6 ianuarie 2016
  • Ca la fiecare început de an, ziarul nostru face inventarul politicienilor din Vâlcea care şi-au petrecut Revelionul în localuri publice din Râmnicu Vâlcea sau din staţiunile balneare. Începem cu „prietenul” nostru, deputatul de mucava Cristian Buican, care a chefuit până dimineaţă la restaurantul Hotelului „Oltul” din staţiunea Călimăneşti-Căciulata, alături de avocatul Victor Stănculescu. În aceeaşi locaţie au mai fost prezenţi primarii din localităţile:  Runcu (Maria Dina), Muereasca (Ion Ungureanu), Titeşti (Cătălin Daneş) şi Perişani (Ion Sandu). Un alt local care a „mustit” de politicieni a fost restaurantul de la Hotelul „Maria” din Râmnicu Vâlcea. Aici au petrecut noaptea dintre ani preşedintele CJ Vâlcea - Gică Păsat, primarul interimar al Râmnicului - Ion Gigi Matei, preşedintele PSD Vâlcea - Costi Rădulescu, consilierul local PSD - Adina Dobrete, consilierul senatorului Adrănel Cotescu - Constantin Monceanu. Fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, a rămas consecvent şi a ales să petreacă din nou de Revelion alături de soţie la restaurantul „Paradis Royal” din Troianu. În schimb, viceprimarul din Râmnic, Vasile Cocoş, a fost la restaurantul „Accademia del Gusto”, iar primarul din Stoileşti, Florin Ionescu, s-a mulţumit cu atmosfera de la „Crystal Palace”.

 

  • După cum s-a mai consemnat, pe fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, l-a apucat „febra” scrisului de cărţi în puşcărie. Cartea „Consideraţii generale privind statutul profesional al jurnalistului” nu este singurul volum editat de Frâncu în închisoare, deoarece acesta a mai „conceput” şi opera „Istoriografia Bisericii Catolice în judeţul Vâlcea”. Punem pariu că până la ieşirea de la „răcoare”, programată peste 2-3 luni, Emilian Frâncu va mai scrie... patru cărţi!?!

 

  • Un nou exerciţiu de imagine a făcut CNADNR zilele trecute cu o nouă „dezbatere publică” la Râmnicu Vâlcea pe tema autostrăzii Sibiu-Piteşti. Traseul exact al autostrăzii se cunoaşte încă de acum o lună şi a fost anunţat chiar de ministrul Transporturilor, astfel că toată dezbaterea a fost de fapt un nou prilej ca deputatul Buican să se dea „în stambă” şi să ne spună... de ce apa este udă şi porcul nu poate să zboare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe